Ο Ολυμπιακός  ανακοίνωσε την απόκτηση του Κώστα Κουφού, αλλά από τους Αγγελόπουλους οι εκπλήξεις δεν σταματάνε εκεί. Επιστροφή στην Α1 αφού η ομάδα πληρώνει τα λίγα παιχνίδια που έχει στην σεζόν, και το επόμενο δυνατό όνομα είναι του Ντόρσεϊ. Ο Ολυμπιακός μετά την καταστροφική σεζόν όπως εξελίσσεται μπαίνει σε φάση άμεσης ανασυγκρότησης και μεγάλης ενδυνάμωσης του ρόστερ.

Ο Έλληνας σέντερ είναι ξεκάθαρο ότι διαθέτει ποιότητα και μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα του Μπαρτζώκα, και ήταν επίσης ξεκάθαρο ότι η ομάδα φώναζε καιρό για ψηλό.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ θα είναι ο άλλος ελληνικός στόχος του Ολυμπιακού με το ενδεχόμενο ο ομογενής γκαρντ να φύγει το καλοκαίρι από την Μακάμπι να μην είναι μικρό. Αν έχει καλό Κουφό και Ντόρσεϊ, η πειραϊκή ομάδα θα έχει λύσει αρκετά θέματα για το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Οι πληροφορίες για την επιστροφή στην Α1 υπάρχουν εδώ και μέρες, αλλά ήρθε και ο Μπαρτζώκας να το επιβεβαιώσει έμμεσα. Την Δευτέρα μίλησε στην κρατική τηλεόραση, για την ανάγκη να παίζει η ομάδα του όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια. 

Ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει να προσθέσει δίπλα στον Σλούκα ένα «πυρηνικό όπλο», έναν παίκτη, που να έχει χιλιόμετρα και ποιότητα. Όπως ο Πιέρια Χένρι της Μπασκόνια ή κάποιος πλέι-μέικερ, που θα έρθει κατευθείαν από το ΝΒΑ.