Ο νικητής του διαγωνισμού καρφωμάτων στο All Star του 1992 παίζοντας τότε στους Σανς, Σέντρικ Σεμπάλος, πέρασε επώδυνα τον κορωνοϊό και προφανώς χρειάστηκε ιδιαίτερη προσπάθεια να μη χάσει τη ζωή του αφού έμεινε 10 μέρες στην εντατική, στέλνοντας μάλιστα ένα μήνυμα από εκεί: “Προσευχηθείτε για μένα”

Μετά από την προσπάθεια των γιατρών και του ίδιου, ο κορωνοϊός δεν υπάρχει πλέον, αλλά παραμένει στην εντατική καθώς οι επιπτώσεις στον οργανισμό του είναι ακόμα έντονα εμφανείς. Ο ίδιος περιγράφει:

“Γειά σας συγγενείς και φίλοι. Σας ενημερώνω σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις για την υγεία μου. Δεν έχω πλέον κορωνοϊό. Σας ευχαριστώ πολύ για τις προσευχές και τις ευχές σας, με βοηθήσατε πολύ. Ακόμα δεν μπορώ να ανασάνω καλά, να περπατήσω ή να κάνω πράγματα μόνος μου επομένως μην με καλείτε, δεν είναι δύσκολο να με καταλάβετε.

Είμαι εκτός απομόνωσης αλλά στην εντατική ακόμα, καθώς δεν έχω κορωνοϊό και θα συνεχίσω να μάχομαι. Συνεχίστε να είστε καλοί ο ένας με τον άλλον και προσεύχομαι να μιλήσουμε σύντομα”, έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter.