Τράβηξε σε μάκρος η υπόθεση του Ροντρίγκες, αλλά τέλος καλό όλα ,καλά, για ποδοσφαιριστή και Ολυμπιακός. Σύντομα στην Ελλάδα για υπογραφές!

Ο διεθνής από το Πράσινο Ακρωτήριο, που απασχολεί έντονα τον Ολυμπιακός, ουσιαστικά θα πρέπει πλέον να θεωρείται τελειωμένη υπόθεση, αφού ρεπορτάζ από την Τουρκία αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» τα βρήκαν σε όλα με τη Φενέρμπαχτσε για τον Γκάρι Ροντρίγκες!

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας υπάρχει οριστική συμφωνία ανάμεσα στους Πειραιώτες και τη Φενέρμπαχτσε, για το συμβόλαιο του παίκτη και πως αυτό θα πληρωθεί.

Ο Ροντρίγκες περιμένε να δώσουν τα χέρια Ολυμπιακός και Φενέρ για να έρθει στην Ελλάδα. Στην Κωνσταντινούπολη μάλιστα θεωρούν ότι ο παίκτης θα βρίσκεται στη χώρα μας μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Αξίζει να αναφέρουμε, πως ο 30χρονος διεθνής εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι αγωνίζεται ως δανεικός στην τουρκική ομάδα από την Αλ Ιτιχάντ και ο αραβικός σύλλογος καλύπτει το υπόλοιπο ποσό από τα 4,5 εκατ. ευρώ του συμβολαίου του. 

Μιλώντας μάλιστα σε τουρκικά ΜΜΕ ο εκπρόσωπος της Αλ Ιτιχάντ, στην οποία ανήκει ο παίκτης αγωνιζόμενος ως δανεικός στη Φενέρμπαχτσε, έδειξε… Ολυμπιακό για τον επόμενο σταθμό του 30χρονου άσου. 

«Πιστεύω ότι θα κάνουμε μία συμφωνία και ο Γκάρι θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Ο παίκτης έχει δοθεί δανεικός στη Φενέρμπαχτσε και για την προσεχή περίοδο, ενώ δεν θέλει να επιστρέψει στην Αλ Ιτιχάντ. Γι’ αυτό η ομάδα θέλει να τον πουλήσει και να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του», δήλωσε.  

Συγκεκριμένα, ρεπορτάζ από την Τουρκία αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» τα βρήκαν σε όλα με τη Φενέρμπαχτσε για τον Γκάρι Ροδρίγκες!

Τονίζοντας χαρακτηριστικά το «TRT Sport», πως η ομάδα του Πειραιά έδωσε τα χέρια με τη Φενέρ. Έτσι ώστε ο 29χρονος εξτρέμ να μη συνεχίσει δανεικός στην Τουρκία από την Αλ Ιτιχάντ και να αγωνισεί στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Γράφοντας παράλληλα πως αυτό που απομένει είναι το «ναι» του ποδοσφαιριστή στην προσφορά που του έχει γίνει από τους «ερυθρόλευκους».

Από πλευράς Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή δεν σχολιάζουν κάτι μεταγραφικά, διότι υπάρχει το αυριανό ματς με την Ομόνοια στο Καραϊσκάκη…