Είχε δεν είχε ο Ατζούν κανόνισε και φέτος, αλλά από νωρίς να το κάνει ριάλιτι το παιχνίδι επιβίωσης. Κατσαούνης, Μυριέλλα, ένα love story γεννιέται και όλοι οι φίλοι του survivor ψάχνονται για το τι θα γίνει τελικά.

Ας τα πάρουμε με την σειρά.

Ποιος Τζον; Αυτός ήταν παλιά ιστορία. Και ο Κωνσταντινος Πεταλωτής είναι παλιά ιστορία, αλλά ήταν ο τελευταίος της Μυριέλλας. Για να μα΄θουμε τελικά τι παίζει με την παίχτρια των διάσημων.

Μίλησε λοιπόν για την πρώην σχέση του και ήταν αποκαλυπτικός.

«Με τη Μυριέλλα γνωριστήκαμε τον Ιούλιο που μας πέρασε όταν ανέβηκε στις Σέρρες για τις ανάγκες της παράσταση που έπαιζε. Ήρθαμε πιο κοντά, βγαίναμε, ταξιδέψαμε και περάσαμε ένα πολύ ωραίο καλοκαίρι μαζί. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμάω και σέβομαι πολύ. Τον Σεπτέμβριο, για δικού μας λόγους αποφασίσαμε να το λήξουμε.

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, λόγω της υγειονομικής κατάστασης που επικρατεί και είμαστε περισσότερο σπίτι, παρακολουθώ το Survivor! H Μυριέλλα όπως την γνώρισα έτσι είναι και στο παιχνίδι. Πολύ αγωνιστική και δυνατή και έχει πολλά να δώσει.

Ως παίκτης όχι, αλλά θα ταξιδέψω αυτές τις μέρες για Άγιο Δομίνικο, στο πλαίσιο ενός ταξιδιού με φίλους, λόγω και της αναγνωσιμότητας που πήρε το μέρος λόγω του Survivor. Έχω κανονίσει αυτό το ταξίδι από τον Σεπτέμβριο», είπε ο Κωνσταντίνος Πεταλωτής.