Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών» τα βρίσκεις καθημερινά εδώ:

«Ο Παράδεισος των κυριών» του ALPHA είναι βασισμένος στην τεράστια ιταλική τηλεοπτική επιτυχία “IL PARADISO DELLE SIGNORE” από τη Rai Fiction & Aurora Tv.Μεταδίδεται κάθε βράδυ στις 8.

Νέες εξελίξεις στον Παράδεισο των Κύριων 

Φόβος για τη ζωή του Ντίνου

Οι εξελίξεις στον Παράδεισο των Κυριών αναμένονται καταιγιστικές…Μυστικά του παρελθόντος βλέπουν το φως. Ο ιδιοκτήτης του Παραδείσου μπαίνει στο στόχαστρο. Ο Βύρωνας φοβάται πως ο Ντίνος θα έχει την ίδια κατάληξη με το Αριστείδη.

Η παρουσία του Αποστόλη στην κηδεία ενισχύει τις υποψίες του. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ντίνος Παπακώστας βρήκε ένα χαρτάκι το οποίο έγραφε το όνομα Αποστόλης Βασιλείου. Από εκείνη την στιγμή οι σκέψεις και οι υποψίες τον βασανίζουν. Η παρουσία του Αποστόλη στην κηδεία ενισχύει τις υποψίες του.

Την ίδια στιγμή, ο Βύρωνας, δικηγόρος του Αριστείδη, εμφανιζεται και του αποκαλύπτει πως ο φίλος του και συνέταιρος του είναι υιοθετημένος. Το σοκ του Ντίνου είναι μεγάλο. Ο νεαρός επιχειρηματίας βάζει στόχο να φτάσει στον δολοφόνο του Αριστείδη.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή ο Βύρωνας προειδοποιεί τον Ντίνο, πως μπλέκει σε σκοτεινά μονοπάτια κι αν δεν σταματήσει θα έχει την ίδια κατάληξη με τον Αριστείδη.  Εκείνος όμως δεν σταματά να ψάχνει, καθώς μαθαίνει πως προσπαθούν να του χρεώσουν τον φόνο. Οι ανατροπές και οι εκπλήξεις δεν σταματούν ποτέ στον “Παράδεισο των Κυριών”. Αποκαλύψεις που θα σοκάρουν όλους τους πρωταγωνιστές.

Ο Ντίνος είναι κοντά στο να μάθει ποιός τελικά είναι ο βιολογικός πατέρας του Αριστείδη Γερακά. Όταν το μάθει τίποτα δεν θα είναι το ίδιο…
Ο Ντίνος κατηγορούμενος για τον θάνατο του Αριστείδη

Η υπόθεση δολοφονίας του Αριστείδη Γερακά, στον Παράδεισο των Κυριών θα μας απασχολήσει κατά πολύ. Σύντομα ο Ντίνος θα μάθει πως κάποιος θέλει να του φορτώσει το έγκλημα.

Ο Αριστείδης δολοφονήθηκε κάτω από περίεργες συνθήκες

Από την πρώτη κιόλας στιγμή ο αστυνόμος Θανάσης Χρηστίδης ισχυρίζεται πως πρόκειται για αυτοκτονίας, όμως κάτι τέτοιο δεν υφίσταται. Ο Αριστείδης δολοφονήθηκε κάτω από περίεργες συνθήκες, λίγο πριν τα εγκαίνια του πολυκαταστήματος γυναικείας μόδας.

Η Βικτώρια, για λόγους που δεν γνωρίζουμε ακόμη, δίνει εντολή στον αστυνόμο Θανάση να φορτώσει τον φόνο στον Ντίνο Παπακώστα, συνιδιοκτήτη του Αριστείδη.

Ο Ντίνος σύντομα θα βρεθεί κατηγορούμενος για τον θάνατο του φίλου του. Πως θα αντιδράσει; Το βέβαιο είναι πως θα κάνει τα πάντα για να αποδείξει την αθωότητα του, όμως ο δρόμος για την δικαιοσύνη θα είναι γεμάτο εμπόδια…

Τι κρύβει η απόφαση του Πάρη;

Μυστικά αποκαλύπτονται και οι ζωές των πρωταγωνιστών στον “Παράδεισος των Κυριών” γίνονται ολοένα και πιο δύσκολες. Σύντομα η Όλγα θα μάθει για την επίθεση και την απόπειρα βιασμού του γιου της προς την Αμαλία.

Ο Πάρης θα πάρει μια αναπάντεχη απόφαση. Στο πρώτο επεισόδιο είδαμε τον Πάρη να χτυπά και να προσπαθεί να βιάσει την νεαρή κοπέλα. Τελευταία στιγμή την είχε σώσει ο Ντίνος, ο οποίος εισέβαλε στον χώρο σαν ταύρος σε υαλοπωλείο, θέλοντας να προστατέψει την γυναίκα που αγαπάει.

Η θεία της και ο πατέρας της θέλουν να την παντρέψουν με τον Πάρη, όμως η Αμαλία δεν θέλει να τον βλέπει στα μάτια της. Ο Πάρης έχει μια εμμονή μαζί της και οδηγείται σε ακραίες συμπεριφορές.

Η επίθεση του, την ημέρα των γενεθλίων της Αμαλίας, σύντομα θα φτάσει στα αυτιά της μητέρας του, Όλγας, η οποία θα χάσει την γη κάτω από τα πόδια της.

Η Όλγα γίνεται έξω φρενών, όμως η αδυναμία που του έχει στον γιο της είναι μεγάλη και προσπαθεί να κρατήσει κρυφή την επίθεση και την απόπειρα βιασμού.

Ο Πάρης θα πάρει μια αναπάντεχη απόφαση. Θα διαλύσει τον αρραβώνα του με την Αμαλία. Πως θα αντιδράσουν οι δύο οικογένειες; Τι κρύβει η απόφαση του Πάρη;
«Ο Παράδεισος των κυριών» Νέα Επεισόδια

Τετάρτη 28/09 επεισόδιο 7

Το νέο ότι ο Αριστείδης ήταν υιοθετημένος σοκάρει τον Ντίνο, όμως δείχνει αποφασισμένος να βρει εκείνος τους αληθινούς του γονείς, παρά τις προειδοποιήσεις του Βύρωνα, του δικηγόρου του Αριστείδη, πως θα έχει την ίδια κατάληξη μ’ αυτόν. Ο Άγης παίρνει το γράμμα που προοριζόταν για τον Ντίνο και εκβιάζει την Πολυξένη για να μην το δώσει στον πατέρα του. Στον Παράδεισο ο Ντίνος προσπαθεί να εντοπίσει την Ντέπυ, η οποία έχει φύγει απ’ το ξενοδοχείο όπου έμενε.

Η Πιπίτσα πιάνει τον Μάρκο να παρηγορεί τη Μιράντα και τον φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση με την αντίδρασή της. Ο αστυνόμος Θανάσης Χρηστίδης βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο της Βικτωρίας να παγιδεύσουν τον Ντίνο για τον φόνο του Αριστείδη. Θα καταφέρει να παρασύρει και τον συνεργάτη του, τον Σωτήρη στο σχέδιό αυτό;
Πέμπτη 29/09  επεισόδιο 8

Ο Ντίνος πηγαίνει στο τμήμα για κατάθεση, αλλά σύντομα καταλαβαίνει πως ο αστυνόμος Χρηστίδης πάει να του φορτώσει τον φόνο του Αριστείδη. Πίσω στον Παράδεισο η Ζηνοβία, η Μιράντα και ο Μάρκος ανησυχούν για τον εξαφανισμένο Ντίνο. Η Αμαλία επιστρέφοντας στο σπίτι της, μαθαίνει ότι το βράδυ περιμένουν τον Πάρη και την οικογένειά του για φαγητό. Η ιδέα και μόνο να συναντήσει τον Πάρη την τρομοκρατεί.

Ο Μεμάς ψάχνει τρόπο να πει στον Βλησσάρη ότι πρέπει να φύγει απ’ το σπίτι τους, γιατί καταφθάνουν η μητέρα του και η αδερφή του. Η Αμαλία δεν δέχεται επ’ ουδενί λόγω να συναντήσει τον Πάρη αλλά, η Βικτώρια για ακόμη μία φορά χρησιμοποιεί όλα τα μέσα, για να πετύχει το σκοπό της.

 Δευτέρα 3/10 Επεισόδιο 9

Όσο ο Ντίνος αγωνιά για το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση με την αστυνομία, η Αμαλία στο σπίτι της έρχεται αντιμέτωπη με νέες δυσκολίες. Η καινούργια ιδέα της Πιπίτσας βρίσκει τον Μάρκο αντίθετο και η Πολυξένη δέχεται τις ερωτικές πιέσεις του Άγη, πράγμα που της δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα.
Η Ρήνα και η Ζαχαρούλα φαίνεται πως ήρθαν για να ταράξουν για τα καλά τη ζωή του Πασχάλη και του Μεμά ενώ ο Πάρης, εντελώς αναπάντεχα, ανακοινώνει στους γονείς του μία ανατρεπτική απόφαση που έχει πάρει.

Τρίτη  4/10 Επεισόδιο 10

Η ημέρα για τα δοκιμαστικά έφτασε στον Παράδεισο, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και οι εκπλήξεις ακόμα μεγαλύτερες, και όχι για όλους ευχάριστες! Η Ζηνοβία μαθαίνει απ’ τον Ντίνο ότι ο αστυνόμος θέλει να του φορτώσει το φόνο του Αριστείδη και έχει λόγους να φοβάται ότι θα τα καταφέρει.

Η Πιπίτσα δέχεται ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα που της δείχνει πως ο Μάρκος για ακόμη μια φορά, της κρύβει πράγματα. Ο Αποστόλης ψάχνει βοήθεια στη Βικτώρια, η επίσκεψή του όμως στον Παράδεισο του επιφυλάσσει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη.

Τετάρτη 5/10 Επεισόδιο 11

Ο Ντίνος μαθαίνει για το δείπνο στο σπίτι του Μπουραντά και ζητάει εξηγήσεις από τον Μάρκο. Ο Πάρης λέει στην Αμαλία ότι ζήτησε από τους γονείς του να ακυρωθεί ο αρραβώνας, τα πάντα όμως αλλάζουν για τον ίδιο όταν μαθαίνει ότι πήγε η Πολυξένη στον «Παράδεισο». Παράλληλα ο Αποστόλης και ο Χριστόφορος δείχνουν αποφασισμένοι να τους παντρέψουν, ενώ η Βικτώρια δίνει μια σημαντική πληροφορία στον Θανάση.

Πέμπτη  6/10 Επεισόδιο 12

Ο Ντίνος δέχεται ένα ανώνυμο τηλεφώνημα, πράγμα που βάζει τον Βύρωνα σε υποψίες, ενώ μία αιφνίδια επίσκεψη στους Μπουραντάδες θα φέρει αναταραχές στην οικογενειακή τους ζωή. Θα καταφέρει ο Ντίνος να ξεφύγει από την απειλή που τον πλησιάζει όλο και πιο επικίνδυνα; Ποιο σκοτεινό μυστικό θα αποκαλυφθεί σύντομα και τι αντιδράσεις θα προκαλέσει;
«Ο Παράδεισος των κυριών» είναι βασισμένος στην τεράστια ιταλική τηλεοπτική επιτυχία “IL PARADISO DELLE SIGNORE” από τη Rai Fiction & Aurora Tv

Πρωταγωνιστούν οι: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης.
Στο ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γωγώ Μπρέμπου.

Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών» τα βρίσκεις καθημερινά εδώ:

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παράδεισος των Κυριών

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ