Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών» τα βρίσκεις καθημερινά εδώ:

Πλησιάζουν οι πρεμιέρες των σειρών στην νέα τηλεοπτική σεζόν. Ο ALPHA σκεφτόταν, ξανά σκεφτόταν ποιο πρόγραμμα να δίνει lead in στον «Σασμό», την σειρά που έκανε πάταγο πέρυσι και απογείωσε τα νούμερα τηλεθέασης του καναλιού.

Ο Παράδεισος των Κυριών” μεταδίδεται κάθε βράδυ στις 8.

Οι μεγάλες αποκαλύψεις…φέρνουν τον θάνατο κοντά στον Ντίνο!

Ο Ντίνος έρχεται αντιμέτωπος με φοβερές αποκαλύψεις για τη βραδιά του φόνου του αδελφικού του φίλου Αριστείδη, ενώ την ίδια στιγμή αγωνιά για τη σχέση του με την Αμαλία, την οποία υπονομεύει με κάθε τρόπο η Βικτόρια. Η Μιράντα νιώθει πως δεν θα μπορεί να κρύψει για πολύ ακόμα το μεγάλο της μυστικό, ενώ κάποιοι στον «Παράδεισο» δείχνουν αποφασισμένοι να θολώσουν τα νερά!

Μια δυσάρεστη είδηση – Απειλές και αποκαλύψεις

Η Βικτόρια είναι μια γυναίκα αδίστακτη. Η μικρή αδελφή της νεκρής συζύγου του Χριστόφορου και πλέον ερωμένη του έχει από την πρώτη στιγμή δείξει πως είναι μια γυναίκα σκληρή, που δεν σταματά πουθενά προκειμένου να πετύχει τους στόχους της. Η Βικτόρια Καρτεζίνη δείχνει να μην έχει καμία απολύτως αδυναμία, εκτός ίσως μόνο από αυτή για τον ανιψιό της, τον επιπόλαιο Άγη.

Θέλοντας πάση θυσία να πετύχει το… προξενιό της ανιψιάς της, Αμαλίας, με τον γιο του Αποστόλη και της Όλγας, τον Πάρη, βάζει τα δυνατά της για να πείσει τον εραστή της, τον Χριστόφορο, να εξοντώσει επαγγελματικά τον Ντίνο και να τον βγάλει μια για πάντα από το κάδρο. Απώτερος στόχος της να αναγκάσει τον Ντίνο να απομακρυνθεί από την Αμαλία, με την οποία είναι ερωτευμένος.

Στο μεταξύ, η νεαρή κοπέλα, που μαθαίνει ότι απολύθηκε η Πολυξένη, για την οποία είχε ενδιαφερθεί ερωτικά ο Άγης, αντιδρά αναπάντεχα. Την ίδια ώρα, ο Αποστόλης μαθαίνει ότι ο Ντίνος, εκτός από τη διαθήκη, είχε ακόμα έναν λόγο για να θέλει νεκρό τον συνέταιρό του Αριστείδη.

Έπειτα από ένα απρόσμενο νέο που της μεταφέρει ο Άγης, η Αμαλία νιώθει πως έχει κάθε λόγο να ανησυχεί σοβαρά για τον Ντίνο. Ο Αποστόλης συναντιέται με τον Ζήση, για να ενημερωθεί για τις κινήσεις του Ντίνου, αλλά τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Ο Ντίνος, από την πλευρά του, που πάντα υποψιάζεται πως ο λογιστής του «Παραδείσου», αν και έντιμος άντρας, έχει μυστικές επαφές με τον Χριστόφορο Μπουραντά και του δίνει πληροφορίες για το πολυκατάστημα και όχι μόνο, έρχεται σε σύγκρουση με τον Μάρκο.

Στο μεταξύ, στον «Παράδεισο» οι αστυνόμοι Θανάσης και Σωτήρης παίρνουν συμπληρωματικές καταθέσεις από όλους τους υπαλλήλους, σε μια προσπάθεια να ρίξουν φως στο τι συνέβη τις ώρες που προηγήθηκαν του θανάτου του Αριστείδη Γερακά. Η αυστηρή, μεθοδική και εργασιομανής υπεύθυνη του καταστήματος και διευθύντρια προσωπικού του «Παραδείσου» Μιράντα κάνει ό,τι μπορεί για να αποφύγει τη συνάντηση με το παρελθόν της, αλλά αυτό δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, καθώς εκείνο μοιάζει να την… κυνηγά!

Η Μιράντα, που εκτός από τον κρυφό της έρωτα για τον Ντίνο κρύβει ακόμα ένα μεγάλο μυστικό, είναι έτοιμη να καταρρεύσει μετά τις απειλές που δέχεται! Ο Θανάσης, από την πλευρά του, δείχνει αποφασισμένος να θολώσει τα νερά και παραδόξως σε αυτή του την προσπάθεια βρίσκει συμμάχους που δεν περίμενε. Άραγε θα καταφέρει να ανακαλύψει την πραγματική ταυτότητα της Μιράντας; Και πώς άραγε θα κινηθεί ο Ντίνος μετά τις αποκαλύψεις που έρχονται στην επιφάνεια για την τραγική βραδιά του φόνου;

Η Αμαλία προσπαθεί να δικαιολογηθεί στον πατέρα της, που την έπιασε να το σκάει από το σπίτι, ενώ ο Ντίνος, αγνοώντας την κατάσταση, την περιμένει με ανυπομονησία στο ραντεβού τους. Η Όλγα είναι προσηλωμένη στην ευτυχία του γιου της και αγωνιά για το… προξενιό με την Αμαλία, καθώς διακρίνει πως η νεαρή δυναμική κοπέλα δεν επιθυμεί τη σχέση και τον μελλοντικό γάμο με τον γιο της, τον Πάρη.

Ίσως μάλιστα είναι καιρός να αποδεχτεί πια ότι η Αμαλία δεν πρόκειται να ρίξει νερό στο κρασί της σε σχέση με τον Πάρη. Και ενώ είναι έτοιμη να αποδεχτεί αυτή την πραγματικότητα, καινούρια δεδομένα προκύπτουν και την τρομάζουν, σε τέτοιο βαθμό, που την οδηγούν σε σημαντικές αποφάσεις. Ο Βελισσάρης, από την άλλη, έχει βολευτεί και νιώθει πολύ άνετα εκεί που φιλοξενείται, όμως μια περίεργη επίσκεψη θα του αλλάξει τη διάθεση.
Κεφάλαιο Βικτώρια

Η Βικτώρια θα δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο απέναντι στην Πολυξένη, στον Παράδεισο των κύριων.

Η θέληση της είναι να προστατεύσει τον Άγη, τον αγαπημένο της ανιψιό, εκνευρίζοντας όμως έτσι τον Χριστόφορο και την Αμαλία, καθώς πέταξε στην μοίρα της την νεαρή υπηρέτρια.

Όλα ξεκίνησαν από τον Άγη, όποιος έκανε το λάθος να ερωτευτεί την Πολυξένη.

Εκείνη το έσκασε στο Αγρίνιο στα 14 της ώστε να γλιτώσει από την κακή συμπεριφορά που είχε οικογένεια απέναντι της.

Μπορεί να βρίσκεται στην υπηρεσία της οικογένειας από πολύ μικρή ηλικία, και να έχει μεγαλώσει μαζί με τα δύο αδέρφια, ποτέ όμως δεν ήταν στην ίδια θέση με εκείνους.

Ο Άγης δεν την άφηνε να ηρεμήσει. Και την πολιορκούσε συνεχώς με ερωτικές διαθέσεις. Μια μέρα την πλησίασε και της είπε χαρακτηριστικά: “Μη φύγεις μακριά μου μου αρέσεις και το ξέρεις.”

Η Πολυξένη δε συγκρατήθηκε και τον φίλησε. Αυτό το φιλί ήταν και εκείνο που ξεκίνησε όλη τη ζημιά.

Ο Άγης έκτοτε παρενοχλούσε συνεχώς την Πολυξένη και την έφερε σε πολύ δύσκολη θέση. Η Βικτώρια θα τα μάθανε όλα και η αντίδραση της θα ήταν να πετάξει την Πολυξένη έξω από το σπίτι της. Ο εφιάλτης για την Πολυξένη ξεκινά.

Για τα επόμενα επεισόδια στον παράδεισο των κύριων θα είναι γεμάτα αγωνία και κόντρες ανάμεσα στην οικογένεια.

«Ο Παράδεισος των κυριών» Νέα Επεισόδια

Όσα είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο

Ο Ντίνος πηγαίνει στο τμήμα για κατάθεση, αλλά σύντομα καταλαβαίνει πως ο αστυνόμος Χρηστίδης πάει να του φορτώσει τον φόνο του Αριστείδη. Πίσω στον Παράδεισο η Ζηνοβία, η Μιράντα και ο Μάρκος ανησυχούν για τον εξαφανισμένο Ντίνο. Η Αμαλία επιστρέφοντας στο σπίτι της, μαθαίνει ότι το βράδυ περιμένουν τον Πάρη και την οικογένειά του για φαγητό. Η ιδέα και μόνο να συναντήσει τον Πάρη την τρομοκρατεί.

Ο Μεμάς ψάχνει τρόπο να πει στον Βλησσάρη ότι πρέπει να φύγει απ’ το σπίτι τους, γιατί καταφθάνουν η μητέρα του και η αδερφή του. Η Αμαλία δεν δέχεται επ’ ουδενί λόγω να συναντήσει τον Πάρη αλλά, η Βικτώρια για ακόμη μία φορά χρησιμοποιεί όλα τα μέσα, για να πετύχει το σκοπό της.

 Δευτέρα 3/10 Επεισόδιο 9

Όσο ο Ντίνος αγωνιά για το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση με την αστυνομία, η Αμαλία στο σπίτι της έρχεται αντιμέτωπη με νέες δυσκολίες. Η καινούργια ιδέα της Πιπίτσας βρίσκει τον Μάρκο αντίθετο και η Πολυξένη δέχεται τις ερωτικές πιέσεις του Άγη, πράγμα που της δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα.
Η Ρήνα και η Ζαχαρούλα φαίνεται πως ήρθαν για να ταράξουν για τα καλά τη ζωή του Πασχάλη και του Μεμά ενώ ο Πάρης, εντελώς αναπάντεχα, ανακοινώνει στους γονείς του μία ανατρεπτική απόφαση που έχει πάρει.

Τρίτη  4/10 Επεισόδιο 10

Η ημέρα για τα δοκιμαστικά έφτασε στον Παράδεισο, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και οι εκπλήξεις ακόμα μεγαλύτερες, και όχι για όλους ευχάριστες! Η Ζηνοβία μαθαίνει απ’ τον Ντίνο ότι ο αστυνόμος θέλει να του φορτώσει το φόνο του Αριστείδη και έχει λόγους να φοβάται ότι θα τα καταφέρει.

Η Πιπίτσα δέχεται ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα που της δείχνει πως ο Μάρκος για ακόμη μια φορά, της κρύβει πράγματα. Ο Αποστόλης ψάχνει βοήθεια στη Βικτώρια, η επίσκεψή του όμως στον Παράδεισο του επιφυλάσσει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη.

Τετάρτη 5/10 Επεισόδιο 11

Ο Ντίνος μαθαίνει για το δείπνο στο σπίτι του Μπουραντά και ζητάει εξηγήσεις από τον Μάρκο. Ο Πάρης λέει στην Αμαλία ότι ζήτησε από τους γονείς του να ακυρωθεί ο αρραβώνας, τα πάντα όμως αλλάζουν για τον ίδιο όταν μαθαίνει ότι πήγε η Πολυξένη στον «Παράδεισο». Παράλληλα ο Αποστόλης και ο Χριστόφορος δείχνουν αποφασισμένοι να τους παντρέψουν, ενώ η Βικτώρια δίνει μια σημαντική πληροφορία στον Θανάση.

Πέμπτη  6/10 Επεισόδιο 12

Ο Ντίνος δέχεται ένα ανώνυμο τηλεφώνημα, πράγμα που βάζει τον Βύρωνα σε υποψίες, ενώ μία αιφνίδια επίσκεψη στους Μπουραντάδες θα φέρει αναταραχές στην οικογενειακή τους ζωή. Θα καταφέρει ο Ντίνος να ξεφύγει από την απειλή που τον πλησιάζει όλο και πιο επικίνδυνα; Ποιο σκοτεινό μυστικό θα αποκαλυφθεί σύντομα και τι αντιδράσεις θα προκαλέσει;

Δευτέρα 10/10 Επεισόδιο 13

Η Αμαλία μαθαίνει ότι απολύθηκε η Πολυξένη και αντιδράει αναπάντεχα, ενώ η Βικτώρια πιέζει τον Μπουραντά να βγάλει από το κάδρο τον Ντίνο. Την ίδια ώρα ο Αποστόλης μαθαίνει ότι ο Ντίνος εκτός από τη διαθήκη, είχε κι έναν άλλο λόγο να θέλει νεκρό τον Αριστείδη. Μια δυσάρεστη είδησή, όμως, ανατρέπει πολλά.
Τρίτη  11/10 Επεισόδιο 14

Η Αμαλία ανησυχεί για τον Ντίνο, μετά από ένα απρόσμενο νέο που της μεταφέρει ο Άγης. Ο Αποστόλης συναντιέται με τον Ζήση για να ενημερωθεί για τις κινήσεις του Ντίνου, αλλά τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Ντίνος έρχεται σε σύγκρουση με τον Μάρκο γι’ αυτά που φτάνουν στα αυτιά του Μπουραντά, εξαιτίας του. Στον Παράδεισο οι αστυνόμοι Θανάσης και Σωτήρης παίρνουν συμπληρωματικές καταθέσεις απ’ όλους τους υπαλλήλους. Η Μιράντα θα μπορέσει αυτή τη φορά, να αποφύγει τη συνάντηση με το παρελθόν της;

Τετάρτη 12/10 Επεισόδιο 15

Η Μιράντα μετά τις απειλές που δέχθηκε είναι έτοιμη να καταρρεύσει, ενώ ο Θανάσης δείχνει αποφασισμένος να θολώσει τα νερά και παραδόξως σε αυτή του την προσπάθεια βρίσκει συμμάχους που δεν τους περίμενε κανείς.

Άραγε θα καταφέρει να ανακαλύψει την πραγματική ταυτότητα της Μιράντας; Πώς θα κινηθεί ο Ντίνος μετά τις αποκαλύψεις που έγιναν για τη βραδιά του φόνου;

Πέμπτη  13/10 Επεισόδιο 16

Η Όλγα είναι έτοιμη να αποδεχτεί,ότι η Αμαλία δεν πρόκειται να ρίξει νερό στο κρασί της σε σχέση με τον Πάρη. Καινούρια δεδομένα όμως την τρομάζουν και την οδηγούν σε σημαντικές αποφάσεις.

Η Αμαλία προσπαθεί να δικαιολογηθεί στον πατέρα της, που την έπιασε να το σκάει απ’ το σπίτι, όσο ο Ντίνος την περιμένει με ανυπομονησία απ’ έξω για το ραντεβού τους. Ο Βλησσάρης απ’ την άλλη έχει βολευτεί και νοιώθει πολύ άνετα εκεί που φιλοξενείται, όμως μια περίεργη επίσκεψη, θα του αλλάξει τη διάθεση.(epeisodia.gr)

«Ο Παράδεισος των κυριών» είναι βασισμένος στην τεράστια ιταλική τηλεοπτική επιτυχία “IL PARADISO DELLE SIGNORE” από τη Rai Fiction & Aurora Tv

Πρωταγωνιστούν οι: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης.
Στο ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γωγώ Μπρέμπου.

Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών» τα βρίσκεις καθημερινά εδώ:

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παράδεισος των Κυριών

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ