Ντε Χέα: Μοιραίος, ντεφορμέ και αδιάφορος.

Αυτά είναι τα πρώτα σχόλια των οπαδών της Γιουνάιτεντ προς το πρόσωπο του τερματοφύλακα της ομάδος τους.

Όπως είναι φυσιολογικό ο Ισπανός τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής. Ούτως ή άλλως οι εμφανίσεις του δεν είναι ανάλογες των χρημάτων που δίνουν οι κόκκινοι για εκείνον.

Ιδιαίτερα στη διαδικασία των πέναλτι ο Νταβίντ Ντε Χέα δείχνει ότι έχει ένα θέμα. Αφού η τελευταία φορά που απέκρουσε ένα ήταν πριν από πέντε χρόνια.

Συγκεκριμένα, στις 23 Απριλίου του 2016 με τον Ισπανό να αποκρούει την εκτέλεση του Ρομέλου Λουκάκου στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Έβερτον.

Έκτοτε ο Ντε Χέα βρέθηκε απέναντι από κάποιον αντίπαλο του στην άσπρη βούλα 38 φορές και δεν μπόρεσε να αποσοβήσει κάποιο τέρμα τόσο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και με εκείνη της Εθνικής Ισπανίας.

Μάλιστα, αυτή ήταν η δεύτερη φορά που βρέθηκε σε διαδικασία πέναλτι σε αυτό το διάστημα και πάλι δεν έπιασε κανένα. Η προηγούμενη ήταν με την Εθνική Ισπανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 όταν οι Ισπανοί είχαν μείνει εκτός συνέχειας από την Ρωσία στα πέναλτι.