Νουσρέτ (Salt Bae) – Γνωστό ότι ο Τούρκος πουλάει πολύ, και η πελατεία του είναι η αφρόκρεμα των απανταχού επωνύμων.  Φυσικά τα εστιατόρια του θησαυρίζουν.

Ο Νουσρέτ Γκιοκτσέ, γνωστός με το παρατσούκλι Salt Bae, είναι Tούρκος σεφ και εστιάτορας κουρδικής καταγωγής, ο οποίος κατέχει τη Nusr-Et, μια αλυσίδα ψησταριών. Η τεχνική του για την προετοιμασία και καρύκευμα κρεάτων, καθώς και ο τρόπος αλατίσματος, έγινε διαδικτυακό viral.

Ο Γκιοκτσέ έγινε ευρύτερα γνωστός τον Ιανουάριο του 2017, μέσα από μια σειρά βίντεο στο Διαδίκτυο όπου τον δείχνουν να κόβει το κρέας και να πασπαλίζει το αλάτι με το δικό του τρόπο.

Η φήμη του ήρθε από ένα  βίντεο, με τίτλο “Ottoman Video”, το οποίο δημοσιεύτηκε στις 7 Ιανουαρίου 2017, στο λογαριασμό του εστιατορίου του στο Twitter.

Έγινε δημοφιλέστατο στο Instagram. Απέκτησε το ψευδώνυμο “Salt Bae”, λόγω του περίεργου τρόπου πασπαλίσματος του αλατιού. Λόγω της δημοφιλίας που απέκτησε από το βίντεο, η επιχείρηση και το πελατολόγιό του εκτοξεύτηκε.

Το πελατολόγιο του είναι γεμάτο από σταρ της showbiz αλλά και του αθλητισμού. Πολλοί ποδοσφαιρικοί αστέρες πάνε συχνά σ κάποιο εστιατόριο του για να τον δουν να τους σερβίρει με τον μοναδικό του τρόπο, αλλά και να απολαύσουν τις νοστιμιές του.

Πρόσφατα άνοιξε ένα ακόμα εστιατόριο στο Λονδίνο, και οι δουλειές πάνε μια χαρά.

Αλλά ένα πιάτο του ξεχωρίζει. η “χρυσή” μπριζόλα.

Σπεσιαλιτέ του Νουσρέτ και η τιμή της μόνο 630 λίρες.

Και για να έχετε ακόμα μεγαλύτερη εικόνα του τιμοκαταλόγου του, μια κόκα κόλα μόνο 11 λίρες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)