Ο σχεδιαστής, Άγγελος Μπράτης μίλησε για το GNTM και αποκάλυψε ότι είχε συμφωνήσει ότι δε θα είναι στον επόμενο κύκλο του ριάλιτι μόδας.

Ο Άγγελος Μπράτης έφυγε από το «GNTM» αλλά… παραμένει στο STAR, σχολιάζει το νέο επαγγελματικό βήμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

O Άγγελος Μπράτης, δεν θα είναι στους κριτές του επόμενου GNTM και μιλώντας στην κάμερα του «Super Κατερίνα» σχολίασε:

«Από πέρυσι έχει κλείσει ο κύκλος του GNTM, είχα πει στην παραγωγή ότι δεν θέλω άλλο. Εσείς τα λέτε αυτά για την Βίκυ, εγώ δεν βλέπω τηλεόραση. Εγώ την λατρεύω την Βίκυ, ξέρει τη δουλειά της. Είναι ένα πρότυπο, δεν είναι απλά μοντέλο. Το ότι επιστρέφει μόνο καλό είναι για το GNTM και για όλους»

«Δεν υπάρχει παιχνίδι μόδας που να με αφορά, εκτός αν κάνω κάτι δικό μου. Το “My Style Rocks” δεν είναι παιχνίδι μόδας. Άλλο επίπεδο έχω εγώ συγγνώμη. Τέσσερα χρόνια το κάνω αυτό, μου αρέσει η δουλειά μου και ξέρετε ποιος είμαι. Όταν θέλω να εμφανιστώ είναι άλλο πράγμα και θα πρέπει να έχω κάτι να πω. Τώρα το να παίρνεις βήμα, απλά για να σε δείξουν τι όμορφος που είμαι. Δεν χρειάζεται, μου λέει ο σύντροφός μου πόσο όμορφος είμαι».
«Από πέρυσι έχει κλείσει ο κύκλος του GNTM, το ήξεραν στην παραγωγή»

Ο σχεδιαστής, Άγγελος Μπράτης μίλησε για το GNTM και αποκάλυψε ότι είχε συμφωνήσει ότι δε θα είναι στον επόμενο κύκλο του ριάλιτι μόδας.
Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για GNTM

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ