Ο Κριστιάνο είχε αφήσει όλο τον κόσμο με το στόμα ανοιχτό με το τρελό άλμα που είχε κάνει στο περίφημο γκολ με κεφαλιά στον αγώνα της Γιουβέντους με τη Σαμπντόρια.. Αλλά βρέθηκε νέος κάτοχος για το ρεκόρ μεγαλύτερου άλματος. Κυρίες και κύριοι ο Μπέβις Μουγκάμπι της Μάδεργουελ!

Ένας ποδοσφαιριστής από την Ουγκάντα, που αγωνίζεται στη Σκωτία και στη Μάδεργουελ, ξεπέρασε το ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο για το επιτόπιο άλμα σε κεφαλιά.

Ο Μπέβις Μουγκάμπι της Μάδεργουελ έχει να υπερηφανεύεται πως έσπασε ένα ρεκόρ που κρατούσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο ποδοσφαιριστής από την Ουγκάντα στο ματς για τη σκωτσέζικη Premier League με τη Ρος Κάουντι σημείωσε γκολ με κεφαλιά, γράφοντας ιστορία.

Συγκεκριμένα, το άλμα του μετρήθηκε στα 75 εκατοστά, 4 εκατοστά ψηλότερο από αυτό του Πορτογάλου στο περίφημο γκολ με κεφαλιά στον αγώνα της Γιουβέντους με τη Σαμπντόρια.

Cristiano Ronaldo

​Οι μετρήσεις έγιναν με τη διεξοδική ανάλυση της φάσης από διάφορες κάμερες με τη Μάδεργουελ να ανακοινώνει επίσημα το γεγονός στα social media.

«Είναι πολύ ανταγωνιστικός τύπος, οπότε ίσως πρέπει να του στείλω ένα μήνυμα και να του πω “bro, πρέπει να βελτιωθείς”. Δεν ασχολούμαι πολύ με τα social media αλλά από την Τετάρτη το τηλέφωνο μου χτυπάει ασταμάτητα, είναι κάπως τρομακτικό» είπε ο 25χρονος αμυντικός της Μάδεργουελ.

Το ύψος του άλματος έφτασε τα 262 εκατοστά, έξι περισσότερα από του Ρονάλντο, αν και δεν ήρθε τυχαία. Ο Μουγκάμπι έχει αφιερώσει πάρα πολλές ώρες στο γυμναστήριο κάνοντας box jumps για να βελτιώσει το άλμα του.

Εκτός των άλλων, το γκολ του ήταν ιδιαίτερα σημαντικό, δίνοντας στην ομάδα του την πρώτη της νίκη από τον Οκτώβριο.