Ο Αχιλλέας Μπέος και το beach bar!

Ο Αχιλλέας Μπέος Δήμαρχος, και πρώην διερμηνέας. Πλέον όμως ισχυρός άνδρας του Βόλου έχει βαλθεί να μας απασχολήσει τελευταία στην επικαιρότητα. Καθώς, μετά και την καταγγελία και έφεση προς τις αδειοδοτήσεις της ΕΠΟ, έχει προκληθεί σκάνδαλο και πρόβλημα με τον Άρη. Ο οποίος απειλείται να χάσει την Ευρώπη, αν η Έφεση από πλευράς Σαράκη γίνει δεκτή. 

Αυτό που δεν υπολόγισαν όμως όλοι ήταν η οργή του κόσμου. Που βλέπει στοχοποίηση του Άρη, με “φερόμενους” ως οπαδούς των “κιτρίνων” να περνούν στην αντεπίθεση.

Ο Μπέος χθες, Παρασκευή, δημοσίευσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ιντερνετική- επίθεση και απειλές εκβιασμού φίλων (;) του Άρη στον γιό του

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

«Στόχος χυδαίας και αήθους επίθεσης, τόσο προσωπικής, όσο και επιχειρηματικής, έχει καταστεί το τελευταίο 48ωρο ο γιος μου, Νίκος Μπέος και η επιχείρηση – beach bar La Isla, που λειτουργεί στον Τσουγκριά της Σκιάθου, από κάποια περιθωριακά και κακοποιά στοιχεία που εμφανίζονται σαν φίλαθλοι του ΑΡΗ.

Η οικογένεια Μπέου δεν απειλεί, και κυρίως δεν δέχεται απειλές από κανένα. Γι αυτό και τα αποβράσματα αυτά (δεν είναι τυχαίο που τους απασχολούν σκουλήκια), γνωστοί “βρομιάρηδες” κάθε είδους, ας σκεφτούν πριν επισκεφτούν, όπως απειλητικά αναφέρουν, τον πανέμορφο Τσουγκριά με τα υπέροχα πεντακάθαρα νερά, και να κάνουν πρώτα ένα μπάνιο να ξεβρομίσουν για να μην βρομίσουν και τη θάλασσα

Καλό είναι να πάρουν μπρατσάκια γιατί αν θελήσουν να υλοποιήσουν τις εκβιαστικές απειλές τους θα κάνουν μπάνιο και τα νερά είναι βαθιά.

Πάντως συνιστά απόλυτη απογοήτευση άνθρωποι που υποτίθεται πως θρηνούσαν για τον χαμό ενός νέου παιδιού από οπαδική βία, και μαζί τους θρηνεί ειλικρινά όλη η υγιώς σκεπτόμενη Ελλάδα, να επιδίδονται σε απειλές και εκβιασμούς για άσκηση βίας προς όσους δεν συμφωνούν με όσα θέλουν να επιβάλλουν».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παρί-Γιούβε: Ο… δανείσας, του δανείσαντος!
Serie A

Παρί-Γιούβε: Ο… δανείσας, του δανείσαντος!