Πρόκειται καθαρά για μια κίνηση… Ματίας Αλμέιδα. Ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Φαμπιάν.

Έτοιμη η πρώτη μεταγραφική κίνηση επί ημερών Ματίας Αλμέιδα για την ΑΕΚ. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός έχει ξεκινήσει σωστά από πολύ νωρίς και ο Αλμέιδα κάνει τις πρώτες κινήσεις του, για την ομάδα που θέλει να χτίσει.

Οι Ιταλοί το έδωσαν τελειωμένο το θέμα… Σύμφωνα με δημοσίευμα της «tuttomercatoweb», η Ένωση έχει δώσει τα χέρια με τον Μεξικανό επιθετικό μέσο, Μάρκο Φαμπιάν!

Η ΑΕΚ δουλεύει πολύ σοβαρά την υπόθεση και μάλιστα φέρεται να έχει φτάσει σε προφορική συμφωνία για την απόκτηση του 32χρονου για συμβόλαιο δύο ετών.

Πρόκειται καθαρά για μια κίνηση… Ματίας Αλμέιδα. Ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Φαμπιάν, τη σεζόν 2015/16, όταν τον είχε μαζί του στη Τσίβας.

«Μετά την εμπειρία που είχαν στη Γκουανταλαχάρα, ο Μάρκο Φαμπιάν και ο Ματίας Αλμέιδα θα μπορούσαν να συνεργαστούν ξανά. Ο Αργεντινός τεχνικός ανακοινώθηκε πρόσφατα από την ΑΕΚ και θα ήθελε να φέρει στην Αθήνα τον Μεξικανό επιθετικό μέσο, ​​τον οποίο ήδη έχει προπονήσει στη Γκουανταλαχάρα, για τον οποίο έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις. Όπως πληροφορείται το TMW, οι δύο πλευρές εργάζονται σκληρά για μια συμφωνία δύο ετών και η συμφωνία έχει ήδη προχωρήσει αρκετά», αναφέρει το ιταλικό Μέσο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ