Στην αναμέτρηση της Αλ Ουάκρα και της Αλ Ραγιάν ο κόσμος πάγωσε! Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί κατέρρευσε στο σαββατιάτικο αγώνα και όλοι λαχτάρισαν. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και οι γιατροί έκαναν το καλύτερο δυνατό και τον κράτησαν στη ζωή.

Τα μήνυμα αγάπης που πήρε και η στήριξη του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη και ο ποδοσφαιριστής θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του γι αυτό, μέσω μιας ανάρτησης στο facebook.

Η ανάρτηση του Κουλιμπαλί:
«Γεια σε όλους,
Με αυτό το μήνυμα θέλω να σας δώσω τα νέα μου και να ευχαριστήσω όλους όσους με βοήθησαν να είμαι ακόμα εδώ σήμερα.
Στις 9 Ιανουαρίου 2022 έπαθα έμφραγμα στο γήπεδο λίγο πριν τη λήξη του 1ου ημιχρόνου.
Όλοι έκαναν ό,τι χρειάζεται για να με επαναφέρουν αμέσως μετά την πτώση μου. Χάρη στον Θεό και το έργο αυτών των ηρώων σώθηκα. Ευχαριστώ τον Χάμες Ροντρίγκες που έκανε την πρώτη χειρονομία κρατώντας το κεφάλι μου, Καθώς και τον Σαούντ αλ Χάτερ που κάλεσε γρήγορα την ιατρική ομάδα. Ευχαριστώ Dr Μοχτάρ Τσαμπάνε που με έσωσε και παρείχε ηθική υποστήριξη στη γυναίκα μου. Ένα ευχαριστώ σε όλη την ιατρική ομάδα που ήταν στο σημείο και έκανε αξιοσημείωτη δουλειά μέχρι να διακομισθώ στο νοσοκομείο. Ευχαριστούμε το Hamad Medical Corps και το Heart Hospital για όλη τη φροντίδα.
Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και όλο το προσωπικό και τον πρόεδρο για την υποστήριξη που έδωσε σε εμένα και την οικογένειά μου. Ευχαριστώ όλους τους συλλόγους, τους παίκτες του πρωταθλήματος του Κατέρ για την στήριξη. Χάρη στον εξοχότατο Σεΐχη Χαμάντ μπιν Χαλίφα μπιν Αχμέντ αλ θάνι, πρόεδρο της ποδοσφαιρικής Λιγκας του Κατάρ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην γυναίκα μου, το άλλο μου μισό που είναι δίπλα μου. Όλη την οικογένεια και τους φίλους μου που προσευχήθηκαν. Ευχαριστώ όλους για τις προσευχές σας. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα αγάπης και υποστήριξης. Δόξα τω Θεώ. Να προσέχετε τον εαυτό σας και να χαίρεστε τις οικογένειές σας. Σας αγαπώ!
Ο Θεός είναι μεγάλος.
Ουσμάν Κουλιμπαλί».