Κόνορ Μακ Γκρέγκορ – Ντοκιμαντέρ του ESPN δείχνει πώς κερδίζει ολόκληρη η πόλη κάθε φορά που ο Notorious την επισκέπτεται για αγώνα. (Δημοσίευμα του RATPACK)

Τα δύο τελευταία χρόνια ο Conor McGregor έχει καταφέρει να μπει στο κλειστό κλαμπ των Michael Jordan, Michael Schumacher κ.α. Είναι για δύο συνεχόμενες χρονιές ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής του πλανήτη. Όπως συνήθως συμβαίνει με τέτοιους αθλητές φαινόμενα, μαζί με τον βασιλικό, ποτίζεται και η γλάστρα και μαζί του πλουτίζουν κι άλλοι, για την ακρίβεια μια ολόκληρη πόλη.

Ο Κόνορ Μακ Γκρέγκορ είναι η μηχανή χρήματος

Ο Dana White, η ηγετική μορφή του UFC, ανέβασε μια πρόγευση του ντοκιμαντέρ του ESPN που θα εστιάζει στο οικονομικό φαινόμενο που λέγεται Conor McGregor. Υπεύθυνοι ξενοδοχείων, κρουπιέρηδες, διοργανωτές εκδηλώσεων, στοιχηματζήδες και οποιος άλλος ζει και εργάζεται στην Αμαρτωλή Πόλη, μιλάει στο ESPN.   Πως επηρεάζεται η δουλειά του κάθε φορά που ο Notorious τους επισκέπτεται.

Για παράδειγμα ας δούμε τι συμβαίνει στο Red Rock Casino.  Ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης με τον McGregor παρόντα στο Las Vegas ανεβάζει στα 6.000 δολάρια την τιμή της διανυκτέρευσης σε μια σουίτα.  Για να κλείσει κάποιος μια τέτοια πρέπει να έχει συστατικές επιστολές, να έχει ξαναμείνει και μια διαβεβαίωση ότι θα ξοδέψει εξαψήφιο ποσό κατά τη διαμονή του.

Σκέτη παράνοια

Ένας υπεύθυνος μπαρ εξηγεί πως δεν υπάρχουν χαλαρές και ώρες αιχμής τις μέρες πριν από έναν αγώνα του Conor McGregor.  Από το πρωί μέχρι το επόμενο πρωί, η ροή το παραγγελιών είναι η ίδια, πίνουν συνέχεια με τρελούς ρυθμούς. Το ίδιο συμβαίνει και στο αεροδρόμιο της πόλης που κάνει ειδική προετοιμασία για να μειωθούν όσο μπορούν οι καθυστερήσεις.

Για τους εμπλεκόμενους με το στοίχημα όπως για τον ομογενή, Giannis “The Greek” Karalis, κάθε αγώνας του Conor είναι σαν ένα ακόμα Super Bowl. Όλοι θέλουν να είναι μέρος αυτής της διοργάνωσης και το στοίχημα είναι η κορυφαία της έκφραση. Είναι σαν να ανοίγουν τα πορτοφόλια τους και να τα αδειάζουν στα πόδια κάθε πιθανού ή απίθανου τύπου της θαυμαστής αυτής πόλης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dana White (@danawhite)