Ο διεθνής από το Πράσινο Ακρωτήριο, που απασχολεί έντονα τον Ολυμπιακός, ουσιαστικά θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένη υπόθεση.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας υπάρχει οριστική συμφωνία ανάμεσα στους Πειραιώτες και τη Φενέρμπαχτσε, για το συμβόλαιο του παίκτη και πως αυτό θα πληρωθεί.

Ο Ροντρίγκες περιμένε να δώσουν τα χέρια Ολυμπιακός και Φενέρ για να έρθει στην Ελλάδα. Στην Κωνσταντινούπολη μάλιστα θεωρούν ότι ο παίκτης θα βρίσκεται στη χώρα μας μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Αξίζει να αναφέρουμε, πως ο 30χρονος διεθνής εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι αγωνίζεται ως δανεικός στην τουρκική ομάδα από την Αλ Ιτιχάντ και ο αραβικός σύλλογος καλύπτει το υπόλοιπο ποσό από τα 4,5 εκατ. ευρώ του συμβολαίου του. 

Μιλώντας μάλιστα σε τουρκικά ΜΜΕ ο εκπρόσωπος της Αλ Ιτιχάντ, στην οποία ανήκει ο παίκτης αγωνιζόμενος ως δανεικός στη Φενέρμπαχτσε, έδειξε… Ολυμπιακό για τον επόμενο σταθμό του 30χρονου άσου. 

«Πιστεύω ότι θα κάνουμε μία συμφωνία και ο Γκάρι θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Ο παίκτης έχει δοθεί δανεικός στη Φενέρμπαχτσε και για την προσεχή περίοδο, ενώ δεν θέλει να επιστρέψει στην Αλ Ιτιχάντ. Γι’ αυτό η ομάδα θέλει να τον πουλήσει και να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του», δήλωσε.  

Από τη στιγμή που η Φενέρμπαχτσε βγήκε από το παιχνίδι, η δουλειά του Ολυμπιακού διευκολύνεται, με το… μπαλάκι να βρίσκεται πλέον εξ ολοκλήρου στην πλευρά της Αλ Ιτιχάντ, στην οποία ανήκει ο Ροντρίγκες, αλλά με την ομάδα του να έχει βρει την χρυσή τομή με τον Ολυμπιακό.

Ήταν μια πολύ δύσκολη υπόθεση, αλλά τέλος καλό όλα καλά για τον Ολυμπιακό, που βάζει ένα ποιοτικό αλλά γνώστη της Ελληνικής κατάστασης ποδοσφαιριστή, που θα τον βοηθήσει αρκετά σε μια δύσκολη χρονιά, με μεγάλους στόχους.