Γουστάρουμε ανακοινώσεις γενικά. Αλλά όταν μιλάει ο Αλέξης Κούγιας είναι αλλιώς. Είναι απολαυστικός ότι και εάν λέει, έχει, δεν έχει δίκιο, και για όποιους μιλάει. Απλά να μας δίνει ανακοινώσεις. Το τελευταίο του χτύπημα, αφορά ένα σοβαρό θέμα. Την παραίτηση του Θοδωρή Ζαγοράκη. Μετωπική επίθεση στον Γιάννη Παπαδόπουλο έκανε ο Αλέξης Κούγιας, με αφορμή την […]

Γουστάρουμε ανακοινώσεις γενικά. Αλλά όταν μιλάει ο Αλέξης Κούγιας είναι αλλιώς. Είναι απολαυστικός ότι και εάν λέει, έχει, δεν έχει δίκιο, και για όποιους μιλάει. Απλά να μας δίνει ανακοινώσεις. Το τελευταίο του χτύπημα, αφορά ένα σοβαρό θέμα. Την παραίτηση του Θοδωρή Ζαγοράκη.

Μετωπική επίθεση στον Γιάννη Παπαδόπουλο έκανε ο Αλέξης Κούγιας, με αφορμή την προ ωρών παραίτηση του Θοδωρή Ζαγοράκη. Ο γνωστός ποινικολόγος και ιδιοκτήτης της ΑΕΛ ζήτησε να γίνει παρέμβαση από την κυβέρνηση έτσι ώστε να απομακρυνθεί από το ποδόσφαιρο ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

Η δήλωση του Αλέξη Κούγια:

«Πληροφορήθηκα ότι παραιτήθηκε ο πρωταθλητής Ευρώπης από πρόεδρος της ΕΠΟ Θοδωρής Ζαγοράκης.

Διερωτώμαι τι χρειάζονται ακόμη, ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης, ο Υπουργός κ. Γεραπετρίτης και ο Υφυπουργός κ. Αυγενάκης;  Για να μας απαλλάξουν από αυτό το αθλητικό υποκείμενο, αθλητικό κακοποιό τον Γιάννη τον Παπαδόπουλο και τα υποχείρια του στην ΕΠΟ.  Διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο μέσα από καφετέριες και γραφεία στοιχημάτων και με τις εντολές των κακοποιών του παράνομου στοιχήματος.

Εμάς στην ιστορική ΑΕΛ του ενός πρωταθλήματος και των δύο κυπέλων, μας έριξαν πέρυσι.  Μία ώρα πριν τον αγώνα με την Λαμία μας ακύρωσαν παράνομα τα δελτία μας ο Διακοφώτης, ο Γιαρένης και ο Φρέρης που φτιάχνει καφέδες στην Τήνο.

Σήμερα ετοιμάζουν στην συνεδρίαση της εκτελεστικής, ο Θωμαΐδης με την άλλη καφετέρια στο Αιγάλεω και τους υπολοίπους.  Ένα νέο ποδοσφαιρικό σκάνδαλο:

Από την Super League 2 των 40 ομάδων να μην ανεβαίνει κανείς στην Super League 1 απευθείας. Αλλά να παίζουν μπαράζ οι δύο πρώτοι των δύο ομίλων μετά από 40 αγώνες. Αυτός που θα χάνει να παίζει νέο μπαράζ με τον προτελευταίο της Super League 1.

Αυτό το κάνουν σκόπιμα τα μέλη της εκτελεστικής κατ’ εντολή του αφεντικού τους, που τελευταία το παίζει Σύριζα, για να κατεξευτελίσει την Κυβέρνηση. Αλλά και να εξευτελίσει τον Μητσοτάκη, τον Γεραπετρίτη και τον Αυγενάκη. Δυστυχώς θα την πληρώσουμε εμείς οι υγιείς, ισχυρές και ιστορικές ομάδες της Super League 2. Το μόνο που ενδιαφέρει τον Γιαννάκη Παπαδόπουλο και τα φερέφωνα του σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι όχι τα ανταγωνιστικά και τίμια πρωταθλήματα, αλλά μόνο το παράνομο στοίχημα. Με ομάδες της Super League 2, με «μπροστινούς» ιδιοκτήτες και από πίσω τους πραγματικούς ιδιοκτήτες που ήταν κατηγορούμενοι στο Koriopolis.  Λόγω παραγραφών παρουσιάστηκαν στην κοινωνία αθώοι για να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους να στήνουν παιχνίδια, αντί να σαπίζουν στις φυλακές.

Όποιος ακούσει τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες του Koriopolis θα καταλάβει αμέσως τι εννοώ.  Και θα καταλάβει πως αθωώθηκαν αυτοί οι άνθρωποι και πως είναι σήμερα επικεφαλής ποδοσφαιρικών ομάδων. Ακόμη και με αλλαγή του ονοματεπωνύμου τους.

Ας αποδείξει επιτέλους η Κυβέρνηση ποιος διοικεί αυτόν τον τόπο».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΛ

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει τον Χλάντουν κάτω από τα δοκάρια ο Μπότο! (vid)
Ποδόσφαιρο

Θέλει τον Χλάντουν κάτω από τα δοκάρια ο Μπότο! (vid)