Σαν το σουβλατζίδικο δεν έχει. Σιγά μην πάω να τρώω από τα σκουπίδια.

Ο Νίκος Βέρτης γενικά δεν μιλάει και πάρα πολύ και έδωσε συνέντευξη που μίλησε φυσικά για την μεγάλη του αγάπη την μουσική και έκανε και μία εξομολόγηση αρκετά καυστική.

Ο Νίκος Βέρτης μίλησε στο «Πρωινό στο Κοσμοράδιο 95,1» και το απόσπασμα παίχτηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Αναφέρθηκε στο… Survivor, στο τραγούδι «Γιατί το μετανιώνεις», σε μια ιστορία με τον Νίκο Καρβέλα, και για αλατοπίπερο λίγο για Survivor.

«Το γιατί το μετανιώνεις είναι ένα τραγούδι με το οποίο έγινε κάτι», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Βέρτης για ένα από τα αγαπημένα του τραγούδια.

Στο δίλημμα αν θα επέλεγε να δουλέψει σε σουβλατζίδικο που έχει ο ξάδελφός του ή να πάει στο Survivor, ο Νίκος Βέρτης είπε ότι θα επέλεγε με μεγάλη του ευχαρίστηση το πρώτο ενδεχόμενο και μάλιστα, χωρίς αμοιβή.

«Σαν το σουβλατζίδικο δεν έχει. Σιγά μην πάω να τρώω από τα σκουπίδια, μου έλεγαν τα παιδιά ότι έτρωγαν από τα σκουπίδια. Δεν είναι για μένα αυτά. Στο σουβλατζίδικο δουλεύω και χωρίς λεφτά», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο Νίκος Βέρτης αποκάλυψε πως όταν πήγαινε ακόμη σχολείο είχε κάνει κοπάνα με τους φίλους του και είχε βρεθεί στα νότια προάστια όπου συμμετείχε ως κομπάρσος στο video clip του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση για το τραγούδι «Ο τελευταίος χορός».
Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ