Το όραμα του ισχυρού άνδρα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει κι άλλους υποστηρικτές.

Η Euroleague απέκλεισε τις ρωσικές ομάδες από τις διοργανώσεις της μετά την εισβολή των δυνάμεων της χώρας στην Ουκρανία.

Προφανώς, αυτό δεν άρεσε καθόλου στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την Ούνικς Καζάν και τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, που είδαν τους κόπους τους να πηγαίνουν χαμένους. Παράλληλα, έχασαν την ευκαιρία να προχωρήσουν στη διοργάνωση, ενώ υπέστησαν και σημαντική οικονομική ζημία.

Ο ισχυρός άνδρας της «ομάδας του στρατού», Αντρέι Βατούτιν, δεν σκοπεύει να μείνει με σταυρωμένα χέρια. Θέλοντας να αποφύγει να πάει χαμένη και η νέα αγωνιστική περίοδος προσπαθεί να οργανωθεί για να φτιάξει μια νέα Euroleague!

Ο Ρώσος επιχειρηματίας προσεγγίζει ήδη άλλους συλλόγους. Έχει ξεκινήσει ο κύκλος διαπραγματεύσεών του, βολιδοσκοπώντας τις προθέσεις τους.

Οι βαλκανικές χώρες, μάλιστα, φαίνεται πως τον ενδιαφέρον ιδιαίτερα. Γνωρίζει, άλλωστε, πως το έδαφος εκεί είναι πρόσφορο.

Σύμφωνα με το αρχικό πλάνο του, η καινούρια διοργάνωση θα αποτελείται από πέντε ρωσικές ομάδες, τρεις σερβικές, τρεις ελληνικές, μία από το Μαυροβούνιο, μία από τη Βουλγαρία και, ακόμα, τέσσερις τουρκικές και μία ουγγρική.

Ο Αντρέι Βατούτιν φέρεται να έχει έρθει ήδη σε επικοινωνία με τον Παναθηναϊκό. Δεν γνωρίζουμε την έκβαση της συζήτησης. Στο μέλλον προτίθεται να μιλήσει και τους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρη.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για VTB League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρωσία

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ