Δήμος Αθηναίων, ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ερασιτέχνης και ΑΕΠ Ελαιώνα, υπέγραψαν τις συμβάσεις για το πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης.

Οι υπογραφές έπεσαν για τις συμβάσεις  στη Διπλή Ανάπλαση και μια νέα εποχή για τον Παναθηναϊκό ξεκινάει. Τις τελευταίες ώρες το ένα καλό νέο μετά το άλλο στον Παναθηναϊκό, αφού μετά την επιστροφή στους τίτλους,  προχωράει η διαδικασία για το νέο γήπεδο στον Βοτανικό.

Δήμος Αθηναίων, ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ερασιτέχνης και ΑΕΠ Ελαιώνα, υπέγραψαν τις συμβάσεις για το πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης.

Σήμερα το πρωί 22 Μαίου στο Δημαρχείο της Αθήνας, ο Κώστας Μπακογιάννης, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Γιάννης Αλαφούζος, ο Παναγιώτης Μαλακατές εκπρόσωπος των τραπεζών έριξαν τις υπογραφές τους, και σημαίνει ότι προχωράει η υλοποίηση του γηπεδικού.

Ξεκινάει η Διπλή Ανάπλαση, μια μεγάλη χωροταξική και πολεοδομική παρέμβαση για τη δημιουργία δυο υπερτοπικών-μητροπολιτικών πόλων αναψυχής, αθλητισμού, πολιτιστικών και άλλων συμπληρωματικών λειτουργιών στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και τον Βοτανικό του Δήμου Αθηναίων.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ