Ο Γκάρεθ Μπέιλ κάνει νέα αρχή εκτός Ευρώπης και μεταφέρει όλα τα συναισθήματα που ένιωσε πριν την αποχώρηση από την Ρεάλ και τη νέα ζωή του.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ κάνει νέα αρχή εκτός Ευρώπης και μεταφέρει όλα τα συναισθήματα που ένιωσε πριν την αποχώρηση από την Ρεάλ και τη νέα ζωή του.

Για τον Ουαλό επιθετικό τίποτα δεν πήγαινε καλά στην Ευρώπη. Η φήμη του φθάρθηκε πολύ και η καριέρα του είχε πάρει την κατιούσα. Οι αποδοκιμασίες ήταν ένα σύνηθες φαινόμενο για τον ίδιο στην Μαδρίτη, κάνοντας τις ημέρες δόξας να φαίνονται πολύ μακρινές.

Παρόλα αυτά βρέθηκε ο τρόπος να ξεφύγει από αυτή την τρελή κατάσταση. Και τώρα νιώθει διαφορετικά. Η παρουσία του στο MLS και την ομάδα του Λος Άντζελες τον γεμίζει αισιοδοξία και μελλοντικά τον “ανεβάζει” για την επιστροφή στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης.

Ο Μπέιλ χαίρεται ξανά το παιχνίδι, αισθάνεται σημαντικός και βάζει πλώρη για το Μουντιάλ!

“Είναι ωραίο να παίζεις, ωραίο να βρίσκεσαι σε ένα μέρος όπου νιώθεις επιθυμητός και απλά απολαμβάνω τον εαυτό μου τώρα», είπε ο Ουαλός αρχηγός. «Το σχέδιο είναι απλώς να είμαι 100% για να βοηθήσω την LAFC πρώτα και κύρια. Τελικά, αυτό θα με οδηγήσει στο να είμαι 100% έτοιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Θέλω να παίζω 90λεπτα όσο περισσότερο μπορώ αλλά καταλαβαίνω ότι πρέπει να το χτίσω αυτό γιατί δεν έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια. Και τελικά να είμαι έτοιμος για το Μουντιάλ”

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ