Η Μπαρτσελόνα, έχοντας ανοικτά τα ραντάρ της, φέρνει τον πιτσιρικά της Φλαμένγκο, ο οποίος θεωρείται μεγάλο ταλέντο!

Μπορεί οι «μπλαουγκράνα» να βρίσκονται μέσα στους μεγάλους στόχους, πλην εκείνου της Ευρώπης, όμως κοιτάζουν από τώρα και την επόμενη σεζόν.

Ο Κούμαν, και το επιτελείο της Μπάρτσα, ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη μεταγραφική ενίσχυση. Φυσικά, όπως καταλαβαίνετε, όσο φτάνουμε προς το καλοκαίρι και τη μεταγραφική περίοδο, τα ονόματα θα πληθύνονται.

Η Μπαρτσελόνα αναμένεται να ενισχυθεί σε αρκετές θέσεις. Με μια απ’ αυτές να είναι εκείνη του κεντρικού αμυντικού, με τον Ολλανδό τεχνικό να θέλει 2-3 στόπερ, οι οποίοι θα πλαισιώσουν τους Πικέ-Λενγκλέ.

Βέβαια, προτεραιότητα είναι να γίνει επένδυση στο μέλλον. Κι ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει όλα τα φώτα μπροστά του είναι ο Νατάν.

Ο Βραζιλιάνος παίκτης ανήκει στη Φλαμένγκο, αλλά φέτος αγωνίζεται ως δανεικός στην Μπραγκαντίνο.

Ο 20χρονος θεωρείται μεγάλο ταλέντο, με την Μπαρτσελόνα να «βολιδοσκοπεί» την περίπτωσή του. Οι «μπλαουγκράνα» περιμένουν να μάθουν τις οικονομικές απαιτήσεις της Φλαμένγκο, ώστε να κάνουν άμεσα κίνηση για εκείνον.

Ο Νατάν ξεκίνησε να παίζει ως φουλ-μπακ, όμως τους τελευταίους μήνες παίζει με άνεση κι ως στόπερ. Μάλιστα, ο ίδιος μπορεί να παίζει εξίσου καλά σε όλες τις θέσεις της άμυνας, με την Μπαρτσελόνα να το έχει στα υπόψιν.