Από τον Δεκέμβριο του 2013, όταν ο Μίκαελ Σουμάχερ είχε εκείνο το φρικτό ατύχημα κάνοντας σκι. Ο Γερμανός θρύλος της Formula 1 δίνει μια πραγματική μάχη. Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο 52χρονος οδηγός υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Και έκτοτε περνάει τη ζωή του μακριά από το κοινό, κάνοντας θεραπείες για την αποκατάστασή […]

Από τον Δεκέμβριο του 2013, όταν ο Μίκαελ Σουμάχερ είχε εκείνο το φρικτό ατύχημα κάνοντας σκι. Ο Γερμανός θρύλος της Formula 1 δίνει μια πραγματική μάχη. Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Ο 52χρονος οδηγός υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Και έκτοτε περνάει τη ζωή του μακριά από το κοινό, κάνοντας θεραπείες για την αποκατάστασή του.

Σε μια σπάνια ενημέρωση, λοιπόν, για την πορεία της υγείας του, ο στενός φίλος του Σουμάχερ, Ζαν Τοντ, είπε πως η κατάστασή του «θα βελτιωθεί αργά και σίγουρα».
Ο Τοντ, πρόεδρος του αγωνιστικού σώματος της FIA. Ο oποίος ήταν team principal της Ferrari για πολλά χρόνια (τα πέντε από τα επτά πρωταθλήματά του ο Σουμάχερ τα πήρε με τη Ferrari, υπό την ηγεσία του Ζαν Τοντ), είπε ότι έβλεπε τακτικά τον Γερμανό πρωταθλητή μετά το ατύχημα.

Δήλωσε στην ”Bild”:

«Έχω περάσει πολύ χρόνο με την Κορίνα από τότε που ο Μίκαελ Σουμάχερ είχε το ατύχημα στο σκι, στις 29 Δεκεμβρίου 2013. Είναι μια υπέροχη γυναίκα και επικεφαλής της οικογένειας. Δεν το περίμενε αυτό. Συνέβη ξαφνικά και δεν είχε άλλη επιλογή. Αλλά τα πάει πολύ καλά. Την εμπιστεύομαι, με εμπιστεύεται. Χάρη στο έργο των γιατρών του και τη συνεργασία της Κορίνας, η οποία ήθελε να ζήσει ο σύζυγός της, ο Μίκαελ επέζησε, αλλά με συνέπειες»

Ο Τοντ μίλησε λίγο πριν από την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου ντοκιμαντέρ του Netflix για την καριέρα του Μίκαελ Σουμάχερ, το οποίο περιλαμβάνει συνεντεύξεις με μέλη της οικογένειας και άγνωστα πλάνα του πρωταθλητή της F1.
Ένα τρέιλερ που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα δείχνει τη σύζυγό του, Κορίνα, και τα δύο τους παιδιά, Τζίνα και Μικ (ο γιος Σουμάχερ έκανε φέτος το ντεμπούτο του στη Formula 1), να μιλούν για αυτόν.
Η 52χρονη Κορίνα λέει στο ντοκιμαντέρ για τον επί 26 χρόνια σύζυγό της: «Απλώς, ένιωσα ότι ήταν κάποιος ξεχωριστός. Νομίζω ότι είναι πολύ δυνατός ψυχικά. Εξαιρετικά δυνατός. Εξακολουθεί να μου δείχνει πόσο δυνατός είναι κάθε μέρα».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρέλεβιτς: «Στην Ιταλία κάναμε το τέλειο παιχνίδι και κατακτήσαμε το Κόρατς» (vid)
Μπάσκετ

Πρέλεβιτς: «Στην Ιταλία κάναμε το τέλειο παιχνίδι και κατακτήσαμε το Κόρατς» (vid)