Απίστευτο και όμως έγινε στην Yamaha, αφού με κάθε επισημότητα η ομάδα αποφάσισε να στείλει… σπίτι του τον Μάβερικ Βινιάλες.  Τον έκρινε ένοχο  πως σαμποτάρει την Μ1. Ο Ισπανός αναβάτης ήταν εδώ και καιρό ξένο σώμα πλέον, και τώρα ήρθε η επίσημη λύση της συνεργασίας τους. Η αρχική είδηση σοκ από την Ιαπωνική ομάδα ήρθε […]

Απίστευτο και όμως έγινε στην Yamaha, αφού με κάθε επισημότητα η ομάδα αποφάσισε να στείλει… σπίτι του τον Μάβερικ Βινιάλες.  Τον έκρινε ένοχο  πως σαμποτάρει την Μ1. Ο Ισπανός αναβάτης ήταν εδώ και καιρό ξένο σώμα πλέον, και τώρα ήρθε η επίσημη λύση της συνεργασίας τους.

Η αρχική είδηση σοκ από την Ιαπωνική ομάδα ήρθε πριν το grand prix της Αυστρίας. Μάλιστα ο Ισπανός θα είναι με την Aprilia. Ωστόσο η κατηγορία της Yamaha προς τον αναβάτη της είναι πολύ σοβαρή και ίσως παίξει ρόλο στην καριέρα του Βινιάλες.

O Καλ Κράτσλοου αναλαμβάνει πλέον καθήκοντα οδηγού στην Yamaha, όπως επίσημα ανακοινώθηκε. Τώρα για πόσο, και να θα τον δούμε από προσωρινή λύση να γίνεται μόνιμη θα το δείξει ο καιρός και οι επιδόσεις του.

«Είναι προνόμιο να είμαι μέλος της Yamaha και να ολοκληρώσω τους τρεις αγώνες που ήταν κανονικά να αγωνιστώ με την Petronas SRT Yamaha» «Θέλω να τους ευχαριστήσω και ανυπομονώ να αγωνιστώ με την εργοστασιακή ομάδα».

Ο αντικαταστάτης του Κράτσλοου στην Petronas SRT Yamaha θα είναι ο Τζέικ Ντίξον. Ο Βρετανός αναβάτης ήταν στην ομάδα της Moto2 και θα ανέβει στη μεγάλη.

https://www.youtube.com/watch?v=AbRaGWnSRAA

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MotoGP

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ