Ο Βαλεντίνο Ρόσι δεν κρύφτηκε, αντιθέτως ξέσπασε σε συνέντευξή του, αναφέροντας πως του έκλεψαν τον τίτλο του 2015! Ο Ιταλός οδηγός, Βαλεντίνο Ρόσι, βρίσκεται αισίως στα 42 χρόνια ζωής. Όμως αυτό, δεν τον πτοεί από το να συνεχίζει στο MotoGP. Αρέσκεται ακόμη να αγωνίζεται, έχοντας παράλληλα και φανατικούς οπαδούς, αν και δεν εμφανίζεται τόσο ανταγωνιστικός […]

Ο Βαλεντίνο Ρόσι δεν κρύφτηκε, αντιθέτως ξέσπασε σε συνέντευξή του, αναφέροντας πως του έκλεψαν τον τίτλο του 2015!

Ο Ιταλός οδηγός, Βαλεντίνο Ρόσι, βρίσκεται αισίως στα 42 χρόνια ζωής. Όμως αυτό, δεν τον πτοεί από το να συνεχίζει στο MotoGP.

Αρέσκεται ακόμη να αγωνίζεται, έχοντας παράλληλα και φανατικούς οπαδούς, αν και δεν εμφανίζεται τόσο ανταγωνιστικός τα τελευταία χρόνια.

Παρόλα αυτά, είναι ένας θρύλος του σπορ, ο οποίος θα μείνει για πάντα στην ιστορία.

Έχει πανηγυρίσει εννέα Παγκόσμια Πρωταθλήματα στην τεράστια καριέρα του. Θα μπορούσε να τα κάνει 10, όμως δεν το κατάφερε και δύσκολα θα το πετύχει στο μέλλον. Πλέον, αγωνίζεται με μόνο στόχο τους αξιοπρεπείς αγώνες, κι όχι τόσο τον… πρωταθλητισμό.

Όμως ο Ρόσι, μιλώντας στην Ιταλική εφημερίδα «La Gazzetta Dello Sport» αποκάλυψε τρομερά πράγματα.

Αναφέρθηκε σε «κλοπή» του πρωταθλήματος το 2015. Όπως και για το ότι «πέταξε ο ίδιος» τον τίτλο του 2006.

Δείτε τα όσα είπε:

«Ο λόγος που συνεχίζω είναι πολύ απλός και για μένα είναι περίεργο που κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν, ίσως ο τρόπος που σκέφτομαι είναι διαφορετικός. Μου αρέσει αυτό που νιώθω, η αίσθηση, η αδρεναλίνη του να κερδίζω, να ανεβαίνω στο βάθρο ή απλά να κάνω έναν καλό αγώνα. Είναι εντάξει για μερικές μέρες. Μου αρέσει αυτό που νιώθω εκεί.

Ξέρω πολύ καλά ότι στο τέλος ο χρόνος θα κερδίσει, αυτό συμβαίνει σε όλους, αλλά προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να το κάνω όσο πιο δύσκολο γίνεται. Αυτός είναι ο μόνος λόγος που ακόμη αγωνίζομαι. Αυτό που χάνεις σταματώντας αυτό που σου αρέσει, είναι μεγαλύτερο από αυτό που κερδίζεις αν αποσυρθείς όταν είσαι στην κορυφή της καριέρας σου. Σε κάθε περίπτωση, ποτέ δεν ξέρεις εάν πραγματικά έχει τελειώσει. Το 2013 όταν επέστρεψα στην Yamaha για πολλούς ήμουν ήδη τελειωμένος. Αντίθετα, αν δεν μου είχαν κλέψει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2015, θα είχα κερδίσει άλλο ένα, θα ήταν το δέκατο και θα επέκτεινε την αγωνιστική μου νικηφόρα πορεία για ακόμη 6 χρόνια.

Δεν θέλω να τερματίζω 12ος ή 16ος, βέβαια, αλλά ήθελα να αποσυρθώ στην κορυφή έπρεπε να το είχα κάνει μερικά χρόνια νωρίτερα. Αλλά πιστεύω σε αυτό και ακόμη θέλω να το προσπαθήσω. Επίσης το 2006 στη Βαλένθια, πέταξα έναν τίτλο. Θα μπορούσα να τον είχα κερδίσει και θα ήταν ο 10ος, ανεξάρτητα αν το 2015 θα μου τον έκλεβαν ή όχι. Ήμουν ο πρώτος μοντέρνος οδηγός MotoGP, ήμουν ο πρώτος που έκανα πολλά πράγματα τα οποία έγιναν τώρα μάθημα για πολλούς οδηγούς. Ξεκίνησα πολύ νέος, αλλά στα 20 ήμουν ήδη στα 500 και το μονοπάτι μου ακολουθήθηκε από όλους. Υπάρχουν αρκετά πράγματα που έχω κάνει και όλοι τα έχουν δει».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MotoGP

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик