Ο Βάλτερι Μπότας ζει! Ο Φινλανδός πιλότος της Μερσέντες κέρδισε δια περιπάτου στην Τουρκία, παίρνοντας την 10η νίκη στην καριέρα του. Στο 2-3 η (κερδισμένη) Ρεντ Μπουλ με Φερστάπεν-Πέρεζ, περιόρισε τη βαθμολογική ζημιά ο 5ος Χάμιλτον. Το GP Τουρκίας ήταν ένας πολύ ενδιαφέρων αγώνας, ο οποίος μπορεί να αποδειχτεί κομβικός στην εξέλιξη του πρωταθλήματος. Ο Βάλτερι Μπότας εκμεταλλεύτηκε την pole […]

Ο Βάλτερι Μπότας ζει! Ο Φινλανδός πιλότος της Μερσέντες κέρδισε δια περιπάτου στην Τουρκία, παίρνοντας την 10η νίκη στην καριέρα του. Στο 2-3 η (κερδισμένη) Ρεντ Μπουλ με Φερστάπεν-Πέρεζ, περιόρισε τη βαθμολογική ζημιά ο 5ος Χάμιλτον.

Το GP Τουρκίας ήταν ένας πολύ ενδιαφέρων αγώνας, ο οποίος μπορεί να αποδειχτεί κομβικός στην εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Ο Βάλτερι Μπότας εκμεταλλεύτηκε την pole position και την ταχύτητα της Mercedes για να πάρει την 9η νίκη της καριέρας του.

Ο Μαξ Φερστάπεν περιορίστηκε στη 2η θέση αλλά σίγουρα ήταν χαρούμενος αφού ξαναπήρε την πρωτοπορία στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος Οδηγών.

Ήταν μια πολύ καλή μέρα για τη Red Bull Racing, που είδε τον Σέρχιο Πέρεζ να ανεβαίνει στην 3η θέση του βάθρου. Ο Σαρλ Λεκλέρ με τη Ferrari ήταν 4ος ενώ ο Λούις Χάμιλτον τερμάτισε στην 5η θέση.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ