Μετά από καιρό αρνητικών αποτελεσμάτων και μέσα σε μια καταστροφική χρονιά, ακόμα ένα κακό νέο στον πλανήτη Ferrari ήρθε για να δέσει το γλυκό.  Η Φεράρι ανακοίνωσε στους υπαλλήλους της, ότι ο Διευθύνων Σύμβουλός της, Λουϊς Καμιλέρι, αποφάσισε να παραιτηθεί από την θέση του, επικαλούμενος «προσωπικούς λόγους». Ο Καμιλέρι, αφήνει επίσης την θέση του στο […]

Μετά από καιρό αρνητικών αποτελεσμάτων και μέσα σε μια καταστροφική χρονιά, ακόμα ένα κακό νέο στον πλανήτη Ferrari ήρθε για να δέσει το γλυκό. 

Η Φεράρι ανακοίνωσε στους υπαλλήλους της, ότι ο Διευθύνων Σύμβουλός της, Λουϊς Καμιλέρι, αποφάσισε να παραιτηθεί από την θέση του, επικαλούμενος «προσωπικούς λόγους».

Ο Καμιλέρι, αφήνει επίσης την θέση του στο διοικητικό συμβούλιο της Philip Morris, όπως ανακοινώθηκε από την περίφημη καπνοβιομηχανία. Ο Καμιλέρι, διορίστηκε σε αυτό το αξίωμα τον Ιούλιο του 2018, λίγες ημέρες πριν από τον θάνατο του προκατόχου του, Σέρτζιο Μαρτσιόνε.

Η αποχώρησή του, είναι μια έκπληξη, ειδικά δεδομένων των εξαιρετικών αποτελεσμάτων της εταιρείας, από την ανάληψη των καθηκόντων του μέχρι σήμερα.

Ο Τζον Ελκαν, κληρονόμος της δυναστείας Ανιέλι και ιδιοκτήτης της Ferrari, διορίσθηκε μεταβατικός γενικός διευθυντής, εν αναμονή του διαδόχου του Καμιλέρι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик