Η σεζόν του MotoGP ξεκίνησε και συνεχίζεται με ανανεώσεις συμβολαίων.

Η σεζόν του MotoGP ξεκίνησε και συνεχίζεται με ανανεώσεις συμβολαίων. Οι ομάδες έχουν ήδη διαπιστώσει αν οι αναβάτες τους αξίζουν ή όχι, οπότε ήρθε η ώρα για τις πρώτες ανανεώσεις…

Η Aprilia άνοιξε τον χορό! Ανανεώνοντας την συνεργασία της με Βινιάλες και Εσπαργκαρό!

Ο Αλέιξ Εσπαργκαρό δήλωσε: «Αυτή η ανανέωση συμβολάιου ήταν σαν συνταγή γιατρού. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά μαζί και έχουμε βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό. Ήμασταν απλώς ελπιδοφόροι αλλά τώρα είμαστε πραγματικοί διεκδικητές. Το 2021 είδαμε ξεκάθαρα μηνύματα της προόδου μας και τώρα συναγωνιζόμαστε για να είμαστε οι καλύτεροι στον κόσμο. Το να συνεχίζω με την Aprilia είναι δείγμα υπερηφάνειας. Θέλουμε να μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο και να δείξουμε την αξία μας στην πίστα».

Από τη μεριά του, ο Βινιάλες πρόσθεσε: «Είμαι τρομερά χαρούμενος που θα συνεχίσω με την Aprilia Racing. Οι ορίζοντές μας μεγαλώνουν και θα συνεχίζουμε να κυνηγάμε τα φιλόδοξα σχέδιά μας. Πιστεύω στο πλάνο μας και χαίρομαι που είμαι μέρος του. Έχω βρει ένα φανταστικό περιβάλλον στην Aprilia και η ανανέωση του συμβολαίου μου δίνει την πνευματικη ηρεμία για να μεγαλώσουμε μαζί με την ομάδα όπως αξίζουμε».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MotoGP

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик