Ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, κέρασε τον εαυτό του σε ένα νέο πολυτελές τετράτροχο. Η Bugatti Centodieci είναι ένα εξαιρετικά συλλεκτικό μοντέλο, το οποίο θα παραχθεί σε μόλις 10 αντίτυπα. Ενώ θεωρείστε ότι είναι ήδη sold out. Η συγκεκριμένη έκδοση βασίζεται επάνω στην Chiron. Αλλά δημιουργήθηκε ως φόρος τιμής στην […]

Ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, κέρασε τον εαυτό του σε ένα νέο πολυτελές τετράτροχο.

Η Bugatti Centodieci είναι ένα εξαιρετικά συλλεκτικό μοντέλο, το οποίο θα παραχθεί σε μόλις 10 αντίτυπα. Ενώ θεωρείστε ότι είναι ήδη sold out.

Η συγκεκριμένη έκδοση βασίζεται επάνω στην Chiron. Αλλά δημιουργήθηκε ως φόρος τιμής στην εικονική EB 110, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1991, έχοντας ένα μοναδικό σχεδιασμό.

Είναι χαρακτηριστικά τα εμπρός φώτα τεχνολογίας LED, των οποίων το τελείωμα έχει το ρόλο αεροδυναμικού καναλιού, οι τετραπλές απολήξεις τοποθετημένες στον πίσω διαχύτη και οι εντυπωσιακές ζάντες.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τρόλαρε τον Λουτσέσκου για το γούρικο σκουφί του (pic)
Ποδόσφαιρο

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τρόλαρε τον Λουτσέσκου για το γούρικο σκουφί του (pic)

Γερεμέγεφ: Πρώτος σκόρερ στον… κόσμο
Ποδόσφαιρο

Γερεμέγεφ: Πρώτος σκόρερ στον… κόσμο