Μια φιλία που έσπασε για χάρη του ανταγωνισμού και της δόξας. Οι οδηγοί της Ducati ήταν δύο καλοί φίλοι, ένα γεγονός όμως ήταν αρκετό για να κάνει τυπικές τις σχέσεις τους. Η φιλία του Ντανίλο Πετρούτσι με τον Αντρέα Ντοβιτσιόζο… χάλασε, μετά από ένα περιστατικό στην Αραγονία το 2019. Ντανίλο Πετρούτσι και Αντρέα Ντοβιτσιόζο ανέκαθεν είχαν […]

Μια φιλία που έσπασε για χάρη του ανταγωνισμού και της δόξας. Οι οδηγοί της Ducati ήταν δύο καλοί φίλοι, ένα γεγονός όμως ήταν αρκετό για να κάνει τυπικές τις σχέσεις τους.

Η φιλία του Ντανίλο Πετρούτσι με τον Αντρέα Ντοβιτσιόζο… χάλασε, μετά από ένα περιστατικό στην Αραγονία το 2019.

Ντανίλο Πετρούτσι και Αντρέα Ντοβιτσιόζο ανέκαθεν είχαν πάρα πολύ καλές σχέσεις. Οι δυο τους για το πρώτο διάστημα που έτρεχαν μαζί στην εργοστασιακή Ducati, ήταν αχώριστοι και πολύ αγαπημένοι φίλοι και όλοι στην οικογένεια του MotoGP γνώριζαν πως βρίσκονται πάρα πολύ κοντά. Οι κατατακτήριες δοκιμές στην Αραγονία όμως ήταν η αρχή του τέλους για τη φιλία τους. 

Ο 30χρονος αναβάτης αναφέρθηκε στο τι έγινε, υπογραμμίζοντας πως μέσα στον αγώνα βλέπεις μόνο τον εαυτό σου.

«Το 2019 καταλάβαμε ότι θα ήταν πολύ περίπλοκο να συνεχίσουμε να έχουμε την ίδια σχέση. Όταν είσαι μέσα στον αγώνα δεν γίνεται να σκέφτεσαι τον ομόσταυλό σου. Δεν γίνεται να σκέφτεσαι ότι μου έκανε μια χάρη και πρέπει να την ανταποδώσω. Δεν κάνεις καμία χάρη. Εκεί σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου και πως μπορείς να κάνεις το καλύτερο δυνατό για εσένα.

Ελπίζω να βρει τη θέση του και πάλι ανάμεσά μας. Πρόκειται για έναν οδηγό που δεν έχει ανάγκη τα δικά μου σχόλια. Είναι ένας από τους πιο δυνατούς αντιπάλους που έχω συναντήσει στην καριέρα μου» είπε ο Ντανίλο Πετρούτσι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MotoGP

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα