Jenson Button – Οι δημοπρασίες πολυτελών οχημάτων είναι μία διαδικασία που ιντριγκάρει όλους τους λάτρεις της ταχύτητας και της πολυτέλειας. Αυτή τη φορά έχουν ένα σημαντικό λόγο για να νιώσουν την αδρεναλίνη να εκτοξεύεται στα ύψη. Αφορμή αποτελεί μία Porsche 911 Turbo 3,6 που δημιουργήθηκε για τον Σουλτάνο του Μπρουνέι και στη συνέχεια πέρασε στα […]

Jenson Button – Οι δημοπρασίες πολυτελών οχημάτων είναι μία διαδικασία που ιντριγκάρει όλους τους λάτρεις της ταχύτητας και της πολυτέλειας. Αυτή τη φορά έχουν ένα σημαντικό λόγο για να νιώσουν την αδρεναλίνη να εκτοξεύεται στα ύψη.

Αφορμή αποτελεί μία Porsche 911 Turbo 3,6 που δημιουργήθηκε για τον Σουλτάνο του Μπρουνέι και στη συνέχεια πέρασε στα χέρια του Jenson Button. Ο πρωταθλητής της F1 φαίνεται πως “βαρέθηκε” την πολυτελή Porsche και αποφάσισε να την δώσει σε δημοπρασία.

Πρόκειται για ένα μοντέλο που αποδίδει 385 άλογα, αρκετά βελτιωμένη με τη “μαμά” έκδοση των 360 ίππων από τον turbo εξακύλινδρο boxer.  Είναι μία από τις 17 που κατασκευάστηκαν με αυτές τις προδιαγραφές.

Εφοδιασμένη με χειροκίνητο κιβώτιο πέντε ταχυτήτων, το κοντέρ των χιλιομέτρων δείχνει 29.921 και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Το Horizon Blue Metallic χρώμα φυσικά εντυπωσιάζει.  Σύμφωνα με τον οίκο δημοπρασίας “Collecting Cars”, η τιμή της ξεκινά από τα 234.0000 ευρώ.(Playboy)

Τυχερός όποιος τα έχει.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ