Ήρθε η ώρα για αλλαγές στην Formula 1; Άραγε αυτά που γνωριζουμε θα είναι παρελθόν σε λίγο καιρό; Ο ισχυρός άνδρας της Andretti Autosport, Μάικλ Αντρέτι, έχει πραγματοποιήσει συζητήσεις με διάφορες ομάδες της Formula 1. Για πιθανή εξαγορά τους. Mία εξ’ αυτών είναι η Haas, όμως οι διαπραγματεύσεις δεν συνεχίστηκαν πέρα από απλές συζητήσεις. Εφόσον […]

Ήρθε η ώρα για αλλαγές στην Formula 1; Άραγε αυτά που γνωριζουμε θα είναι παρελθόν σε λίγο καιρό;

Ο ισχυρός άνδρας της Andretti Autosport, Μάικλ Αντρέτι, έχει πραγματοποιήσει συζητήσεις με διάφορες ομάδες της Formula 1. Για πιθανή εξαγορά τους. Mία εξ’ αυτών είναι η Haas, όμως οι διαπραγματεύσεις δεν συνεχίστηκαν πέρα από απλές συζητήσεις.

Εφόσον η πόρτα της Haas έκλεισε, ο Αντρέτι στρέφεται στις Alfa Romeo Sauber και Williams για πιθανή ανάμειξη του στο σπορ.Η εμπορική συνεργασία των Alfa Romeo και Sauber όμως  επεκτάθηκε για τα επόμενα χρόνια. Eνώ το πρότζεκτ της Dorlington Capital έχει σοβαρές βλέψεις για την ομάδα.

Ο Αντρέτι μίλησε στο RACER για πιθανή εμπλοκή του στη Formula 1 και δήλωσε:

«Θα ήταν φοβερό να μπούμε στη Formula 1, αλλά είναι μακρύς ο δρόμος ακόμα μέχρι να συμβεί αυτό. Εάν υπάρξει η κατάλληλη ευκαιρία θα επενδύσουμε τα μέγιστα. Όμως δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα».

Η νέα Συμφωνία που υπέγραψαν οι ομάδες το 2020 προβλέπει ρήτρα 200 εκατ. δολαρίων σε νέες ομάδες που επιχειρούν να εισέλθουν στη Formula 1.

Ο Αντρέτι δεν έχει απορρίψει το ενδεχόμενο να επενδύσει σε μία ομάδα στο προσεχές μέλλον. Το ιδανικό σενάριο για τη Liberty Media -ιδιοκτήτρια της Formula 1- θα ήταν η είσοδος ενός ιστορικού οργανισμού όπως η Andretti Autosport στο κορυφαίο πρωτάθλημα σε τέσσερις ρόδες.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι