Η Dorna Sports έβαλε υπογραφή σε Μνημόνιο Συναντίληψης με τη Saudi Motorsport Company με στόχο στο μέλλον να γίνει κούρσα MotoGP στη Σαουδική Αραβία.

Η Dorna Sports φέρνει αλλαγές στο Moto GP, καθώς έβαλε υπογραφή σε Μνημόνιο Συναντίληψης με τη Saudi Motorsport Company με στόχο στο μέλλον να γίνει κούρσα MotoGP στη Σαουδική Αραβία.

Το πλάνο είναι να κατασκευαστεί πίστα εγκεκριμένη από τη FIM και τη FIA, σε τοποθεσία που ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή, η οποία θα μετατρέψει τη Σαουδική Αραβία τη δεύτερη χώρα στη Μέση Ανατολή που θα έχει στις τάξεις της αγώνα MotoGP μετά το Κατάρ.

Ο πρίγκιπας Χαλίντ μπιν Σουλτάν αλ Αμπντουλά Αλ-Φαϊσάλ ανέφερε ενθουσιασμένος:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που επιβεβαιώνουμε την υπογραφή ενός Μνημονίου Συναντίληψης με την Dorna σήμερα, το οποίο περιγράφει ξεκάθαρα τον κοινό μας στόχο να φέρουμε το MotoGP στη Σαουδική Αραβία.

Είναι απολύτως λογικό να προσθέσουμε τη μεγαλύτερη σειρά αγώνων μοτοσικλετών στον κόσμο στην ολοένα μεγαλύτερη λίστα μας με αγωνιστικές εκδηλώσεις παγκόσμιας κλάσης.

Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την Dorna για να τηρήσουμε την κοινή μας δέσμευση να φέρουμε την κορυφή των αγώνων με δύο τροχούς στη Σαουδική Αραβία και να συνεχίσουμε να παρέχουμε περισσότερες ευκαιρίες και πρωτοβουλίες για να εμπλουτίσουμε τις ζωές όλων των κατοίκων μας».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MotoGP

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ