Το GP Αγίου Μαρίνου ξεκίνησε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, με τον Μάβερικ Βινιάλες να ολοκληρώνει στην κορυφή των χρόνων στο FP1. O Ισπανός αναβάτης της Aprilia εξέπληξε τους πάντες και με τη βοήθεια της βροχής στα τελευταία 10 λεπτά παρέμεινε 1ος. Ο καιρός αναμένεται να παίξει τα δικά του παιχνίδια. Μιας και η πρόβλεψη […]

Το GP Αγίου Μαρίνου ξεκίνησε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, με τον Μάβερικ Βινιάλες να ολοκληρώνει στην κορυφή των χρόνων στο FP1. O Ισπανός αναβάτης της Aprilia εξέπληξε τους πάντες και με τη βοήθεια της βροχής στα τελευταία 10 λεπτά παρέμεινε 1ος.

Ο καιρός αναμένεται να παίξει τα δικά του παιχνίδια. Μιας και η πρόβλεψη κάνει λόγο για εμφάνιση της βροχής καθ’όλη τη διάρκεια του τριημέρου. Μέχρι το τέλος της διαδικασίας, η ενταση της βροχής ήταν τόσο έντονη που οι αναβάτες είχαν μεγάλο πρόβλημα με την ορατότητα.

Πίσω από τον Mir ήταν ο νικητής του προηγούμενου αγώνα, στην Aragon, ο Pecco Bagnaia.

Και αυτός, όπως και μερικοί ακόμα – του Maverick Vinales συμπεριλαμβανομένου – είχαν βρεθεί στην πίστα πρόσφατα για προπόνηση.

Ο Bagnaia όχι μόνο ξέρει καλά την πίστα και έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα από το GP στην Ισπανία. Αλλά έχει και δυνατή παρουσία στο Misano.

Οπότε δεν θα είναι έκπληξη αν τον δούμε να κάνει το 2 στα 2.

Πίσω του ήταν ο ομόσταυλός του στην Ducati, Jack Miller, ενώ στην 5η θέση συναντούμε τον Alex Rins, μπροστά από τον Pol Espargaro.

Ο τελευταίος ήταν η καλύτερη Honda και ο Fabio Quartararo πίσω του, στην 7η θέση. Η καλύτερη Yamaha.

Εντυπωσιακός ο Stefan Bradl, πήρε εύκολα θέση στη δεκάδα. Με τους Marc Marquez και Aleix Espargaro να ακολουθούν, μόλις 4 δέκατα από την κορυφή!

Ο Zarco στην 11η θέση επίσης είχε διαφορά κάτω από μισό δευτερόλεπτο από τον πρώτο.

Ο Franco Morbidelli που επιστρέφει με τα χρώματα της εργοστασιακής Yamaha ήταν στην 16η θέση (δεν είναι ακόμα 100% υγιής) ενώ ο Andrea Dovizioso πήρε την τελευταία θέση πάνω στην Yamaha.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MotoGP

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ