O Μαξ Φερτάπεν της Ρεντ Μπουλ διέλυσε τον ανταγωνισμό στην Αυστρία. Και πήρε δια περιπάτου ακόμα μία νίκη. Αυξάνοντας κι άλλο τη διαφορά του στη βαθμολογία. Δεύτερος ο Μπότας, τρίτος ο Νόρις, μόλις 4ος ο Χάμιλτον. Στη Φόρμουλα 1 και δη στην Αυστρία, βέβαια, ακόμα κι αν έτρεχαν για χρόνια ολόκληρα δύσκολα θα έβλεπε κανείς […]

O Μαξ Φερτάπεν της Ρεντ Μπουλ διέλυσε τον ανταγωνισμό στην Αυστρία. Και πήρε δια περιπάτου ακόμα μία νίκη. Αυξάνοντας κι άλλο τη διαφορά του στη βαθμολογία. Δεύτερος ο Μπότας, τρίτος ο Νόρις, μόλις 4ος ο Χάμιλτον.

Στη Φόρμουλα 1 και δη στην Αυστρία, βέβαια, ακόμα κι αν έτρεχαν για χρόνια ολόκληρα δύσκολα θα έβλεπε κανείς τον Ιπτάμενο Ολλανδό που ακούει στο όνομα «Μαξ Φερστάπεν»: ο πιλότος της (πυραυλοκίνητης φέτος) Ρεντ Μπουλ ήταν στην pole, έφυγε καλά στην εκκίνηση και δεν ξανακοίταξε ποτέ πίσω του, διαλύοντας χρονόμετρα, ανταγωνισμό, τα νεύρα των ανθρώπων της Μερσέντες και ούτω καθεξής.


Αυτή ήταν η 3η συνεχόμενη νίκη του (και 5η σερί συνολικά για τους Ταύρους). Πήγε στο +31 από τον δεύτερο Χάμιλτον και κατέστησε με τον πλέον εμφατικό τρόπο πως αυτός είναι το φετινό φαβορί για τον τίτλο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ