Με τον Μπινότο από την μία, να λέει περί υπομονής και να ρίχνει λευκή πετσέτα και για το 2021, και από την άλλη ο νέος στην Scuderia Κάρλος Σάινθ να λέει ότι ο οδηγός κάνει την διαφορά. Οκ Έχεις τον ενθουσιασμό, αλλά κράτα λόγια Κάρλο, γιατί στον πλανήτη Ferrari, δεν βασιλεύει η λογική, αλλά το […]

Με τον Μπινότο από την μία, να λέει περί υπομονής και να ρίχνει λευκή πετσέτα και για το 2021, και από την άλλη ο νέος στην Scuderia Κάρλος Σάινθ να λέει ότι ο οδηγός κάνει την διαφορά. Οκ Έχεις τον ενθουσιασμό, αλλά κράτα λόγια Κάρλο, γιατί στον πλανήτη Ferrari, δεν βασιλεύει η λογική, αλλά το παράλογο.

Το 2020 τερμάτισε η Ferrari στην έκτη θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών και όλοι γνωρίζουν ότι θα έχουν πραγματικές πιθανότητες να είναι ανταγωνιστικοί μόνον από τη μεθεπόμενη σεζόν λόγω των ριζικών αλλαγών στους κανονισμούς της Formula 1.

Οι ελπίδες της κόκκινης ομάδας για του χρόνου εναποτίθενται στο νέο κινητήρα που ετοιμάζει, αλλά και σε αεροδυναμικές βελτιώσεις του αυτοκινήτου της.  Αυτό δεν το γνωρίζεις όμως ποτέ, πριν βρεθείς στην πίστα και αναμετρηθείς με τους άλλους.

Leclerc: I don't become number one… | Formula 1® Australian Grand Prix

Ο 26χρονος δήλωσε πως με τους νέους κανονισμούς που θα ξεκινήσουν στο πρωτάθλημα το 2022, θα πρέπει ο οδηγός να παίζει μεγαλύτερο ρόλο και όχι το μονοθέσιο.

«Αυτό που εύχομαι είναι η Formula 1 να αποκτήσει ένα grid που οι ομάδες θα είναι πιο κοντά. Έτσι ο οδηγός θα κάνει μεγαλύτερη διαφορά. Όταν μπεις στη Formula 1 γρήγορα καταλαβαίνεις ότι είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις οποιονδήποτε οδηγεί ένα αυτοκίνητο που είναι τρία δέκατα του δευτερολέπτου ταχύτερο από το δικό σου.

Εσύ σαν οδηγός παλεύεις για δύο δέκατα του δευτερολέπτου με τον teammate σου. Όταν βλέπεις ότι έχεις διαφορά 1,5 δευτερόλεπτο με κάποιον τότε καταλαβαίνεις γρήγορα ότι δεν τον ανταγωνίζεσαι, στην πραγματικότητα. Μπορούμε να είμαστε όλοι μαζί πιο κοντά, θεωρώ ότι οι αρμόδιοι έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά και με τους νέους κανονισμούς θα το επιτύχουμε αυτό.

Έτσι στο σπορ ο ανθρώπινος παράγοντας θα είναι πιο έντονος στο κομμάτι της οδήγησης, το μηχάνημα θα πάρει δεύτερο ρόλο. Θα διασκεδάζουμε πολύ περισσότερο και το κοινό θα ενδιαφερθεί και πάλι. Θα είναι καλύτερα για όλους» είπε ο Κάρλος Σάινθ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ