Μετά από καιρό και μέσα σε μια καταστροφική χρονιά, ακούσαμε και ένα πολύ καλό νέο από την πλευρά της Ferrari. Σύμφωνα με τον Ματία Μπινότο, ο νέος κινητήρας ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί από το 2021, είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ δυνατός! Ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα της Ferrari για φέτος, είναι ο κινητήρας. Σε αντίθεση με πέρυσι […]

Μετά από καιρό και μέσα σε μια καταστροφική χρονιά, ακούσαμε και ένα πολύ καλό νέο από την πλευρά της Ferrari. Σύμφωνα με τον Ματία Μπινότο, ο νέος κινητήρας ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί από το 2021, είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ δυνατός!

Ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα της Ferrari για φέτος, είναι ο κινητήρας. Σε αντίθεση με πέρυσι που ήταν πολύ δυνατός, δείχνει ότι συγκριτικά με τον ανταγωνισμό, υπολείπεται. Φυσιολογικό λοιπόν να ετοιμάζουν μια καινούργια μονάδα ισχύος στη Scuderia και σύμφωνα με τον Ματία Μπινότο, επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας της Ferrari στη Formula 1, τα πρώτα δείγματα είναι πολύ ευχάριστα.

«Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε τον καλύτερο κινητήρα. Τον επόμενο χρόνο θεωρώ ότι θα έχουμε ένα εντελώς νέο μοτέρ. Στη Ferrari έχουμε επενδύσει πολύ για να εξελιχθούμε στον συγκεκριμένο τομέα. Το θέλουμε και για το 2021, αλλά και για το 2022. Αυτή τη στιγμή η μονάδα ισχύος δοκιμάζεται στο δυναμόμετρο και στους τομείς της αξιοπιστίας και της απόδοσης, είναι πολλά υποσχόμενη» ήταν τα λόγια του Μπινότο.

«Θα έχουμε περιορισμούς στα δυναμόμετρα από τη νέα χρονιά. Οπότε είναι στο χέρι μας να αξιοποιήσουμε σωστά το χρόνο μας στο δυναμόμετρο. Θα πρέπει να είμαστε και ευρηματικοί στο πως προσεγγίζουμε τα τεστ. Ακόμη κι αν έχουμε περιορισμούς όμως, υπάρχει ακόμη πολύς χώρος για την εξέλιξη του κινητήρα. Από αυτό που βλέπω αυτή τη στιγμή στους αριθμούς, αλλά και την καμπύλη ισχύος, είμαι πολύ ευχαριστημένος προσωπικά» συμπλήρωσε.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν