Του έδειξαν την έξοδο και εκείνος τους...κερδίζει!

Η Mercedes-AMG Petronas γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος κατασκευαστών την περσινή σεζόν και ευχαρίστησε τον Βάλτερι Μπότας για τα 5 χρόνια παρουσίας του στην ομάδα. Δείχνοντας του την έξοδο…

O ίδιος πάντως φάνηκε να μην δένεται ποτέ με την ομάδα. Καθώς μιλάμε για έναν επίδοξο πρωταθλητή. Με φιλοδοξίες!  Που αρκέστηκε σε ρόλο βαστάζου του Λουις Χάμιλτον. Και πολλές φορές έκανε έκδηλη την απογοήτευση του στις αποφάσειςκαι οδηγίες της ομάδας του.

Μάλιστα, στα πηγαδάκια έχει εκμυστηρευτεί πως αισθάνεται ανακουφισμένος για την αλλαγή ομάδας του. Όπου θα μπορέσει επιτέλους να έχει ηγετικό ρόλο.

Μάλιστα σε πρόσφατες τοποθετήσεις του ο πιλότος έδειξε ικανοποιημένος και δικαιωμένος:

“Λοιπόν, ναι, σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος με την απόφαση που πήρα, και είμαι χαρούμενος γενικά, οπότε ναι, το απολαμβάνω”.

“Νομίζω ότι αυτό ήταν το καλύτερο σενάριο για την πρώτη μας σεζόν που θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ, με βάση τις πληροφορίες που είχα Αν μπορούμε να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε το μονοθέσιο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα είμαστε σε θέση να παλεύουμε συνέχεια για το Q3 και τις πρώτες 10 θέσεις, και αυτό είναι καλό”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα