Όντας μέλος του Ferrari Driver Academy (FDA), ο Γερμανός αποτελεί κομμάτι του μέλλοντος της ιταλικής ομάδας, αλλά και των άμεσων συνεργατών της. Πριν λίγο καιρό είχαμε δημοσιεύματα για φλερτάκι μεταξύ Μικ και Alfa Romeo, αλλά τελικά η Haas θα είναι η πρώτη ομάδα του Μικ Σουμάχερ στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1. Στον δρόμο του πατέρα […]

Όντας μέλος του Ferrari Driver Academy (FDA), ο Γερμανός αποτελεί κομμάτι του μέλλοντος της ιταλικής ομάδας, αλλά και των άμεσων συνεργατών της. Πριν λίγο καιρό είχαμε δημοσιεύματα για φλερτάκι μεταξύ Μικ και Alfa Romeo, αλλά τελικά η Haas θα είναι η πρώτη ομάδα του Μικ Σουμάχερ στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1. Στον δρόμο του πατέρα του, και μακάρι να έχει και την ανάλογη επιτυχία.

Η Μικ Σουμάχερ έχει σύμμαχό του εκτός από το ταλέντο του και το βαρύ όνομα που κουβαλά.

Ο Μικ Σουμάχερ, θα κάνει το ντεμπούτο του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 το 2021, καθώς η Haas ανακοίνωσε πως υπέγραψε μαζί του πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας. Αξίζει να σημειωθεί πως η Haas θα έχει τον Ρώσο οδηγό, επίσης της Φόρμουλα 2, Νικίτα Μαζέπιν.

Mick Schumacher opens up on "best" time spent with dad Michael Schumacher

Αυτη στιγμή στο πρωτάθλημα της  Formula 2 είναι στην πρώτη θέση με την Prema Powerteam που σχετίζεται με την ακαδημία οδηγών της Ferrari.

Αξίζει να κρατήσουμε ότι το 2008 που ξεκίνησε στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, και θέλοντας να μην τραβήξει την προσοχή  λόγω του πολύ μεγάλου ονόματός του, είχε παρουσιαστεί με το όνομα Μικ Μπετς, που είναι το όνομα της μητέρας του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ