“Η Bugatti Chiron Sport είναι εξωπραγματική. Αυτό είναι γνωστό. Γνωστό είναι επίσης ότι η Bugatti δημιουργεί μερικά από τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα στον πλανήτη. Η Chiron Sport, φυσικά, ανήκει σε αυτή την κατηγορία και πλέον υπάρχουν και αποδείξεις. Τι κάνουν ένα αυτοκίνητο και ένα μαχητικό αεροσκάφος όταν βραδιάζει; κόντρες. Όχι, αυτή η σκηνή δεν είναι από το […]

“Η Bugatti Chiron Sport είναι εξωπραγματική. Αυτό είναι γνωστό. Γνωστό είναι επίσης ότι η Bugatti δημιουργεί μερικά από τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα στον πλανήτη. Η Chiron Sport, φυσικά, ανήκει σε αυτή την κατηγορία και πλέον υπάρχουν και αποδείξεις. Τι κάνουν ένα αυτοκίνητο και ένα μαχητικό αεροσκάφος όταν βραδιάζει; κόντρες. Όχι, αυτή η σκηνή δεν είναι από το νέο Top Gun. (Άρθρο από το playboy)

Η γαλλική εταιρεία, θέλοντας να τιμήσει τις ρίζες της, επέλεξε να διοργανώσει έναν μικρό αγώνα ταχύτητας μαζί με το μαχητικό Sassault Rafale. Αν το όνομα αυτό σας λέει κάτι, είναι γιατί η Ελλάδα απέκτησε μερικά ελάχιστους μήνες πριν. Τα δυο τους, λοιπόν, βρέθηκαν σε μία ευθεία και μέσα από ένα εντυπωσιακό βίντεο, η Βugatti μας δείχνει την κατάληξη αυτής της συνάντησης.

Η Chiron Sport, μπορεί να ξεπεράσει τα 400 χλμ./ώρα όμως, δυστυχώς, δεν μπορεί να πετάξει (αν και δεν είμαστε σίγουροι γι’ αυτό). Το μαχητικό αεροσκάφος Sassault Rafale, από την άλλη, πλησιάζει τα 2.000 χλμ./ώρα στον αέρα, άρα η σύγκρισή τους, είναι κάπως άδικη -και για τα δύο αυτό γαλλικά δημιουργήματα. Στην άσφαλτο, πάντως, κουμάντο κάνει η Bugatti ή τουλάχιστον, μοιάζει να είναι αυτή που έχει τον έλεγχο.

Όταν όμως το αεροσκάφος άναψε μερικές extra μηχανές, φαίνεται ότι κάλυψε το χαμένο έδαφος αν και στην αρχή, η Chiron Sport είχε αποκτήσει μεγάλη διαφορά. Αυτό που κρατάμε από την κόντρα τους, είναι το εντυπωσιακό βίντεο που κυκλοφόρησε πριν από μερικές ημέρες.”

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик