Η ώρα του Τζώρτζη Μαρκογιάννη έφτασε, με τον 17χρονο Έλληνα πιλότο να προετοιμάζεται πυρετωδώς για το πρωτάθλημα της Ιταλικής Formula 4.

Η ώρα του Τζώρτζη Μαρκογιάννη έφτασε, με τον 17χρονο Έλληνα πιλότο να προετοιμάζεται πυρετωδώς για το πρωτάθλημα της Ιταλικής Formula 4.

Σε τρεις εβδομάδες από τώρα ο Τζώρτζης θα βρεθεί στην Αυστρία για τον πέμπτο γύρο του θρυλικού πρωταθλήματος της Ιταλικής Formula 4  by Abarth.

Στο περιθώριο αυτών των τριών μαχών στο Red Bull Ring, ο 17χρονος ταξίδεψε πριν από μερικές ημέρες στο Σπίλμπεγκ όπου έλαβε μέρος σε διήμερο δοκιμών με την ομάδα της CRAM Motorsport. Μετά το πέρας τους, ο ίδιος έδειξε να είναι ικανοποιημένος από την απόδοση του και την βελτίωση κάποιων τομέων του.

Ο Μαρκογιάννης είπε:

«Καθώς γνώριζα ήδη καλά τη συγκεκριμένη αγωνιστική διαδρομή και δεν υπήρχε θέμα εξοικείωσης με αυτή, επικεντρωθήκαμε στην αναζήτηση του ιδανικού set-up στο μονοθέσιο. Ειδικά το πρωινό της πρώτης ημέρας κάναμε πολλούς γύρους με φθαρμένα ελαστικά και προχωρήσαμε σε πληθώρα αλλαγών και δοκιμών, ώστε να καταλήξουμε σε ρυθμίσεις που να είναι ικανοποιητικές.

Στην πορεία της ημέρας η θερμοκρασία του οδοστρώματος ανέβηκε σημαντικά, οπότε το μεσημέρι επικεντρωθήκαμε στον ρυθμό αγώνα αλλά και τους συνεχείς γρήγορους γύρους – σε προσομοιώσεις κατατακτήριων δοκιμών.

Η δεύτερη ημέρα του τεστ αφορούσε περισσότερο την εξοικείωση με το νέο μονοθέσιο, δουλέψαμε κυρίως με φρέσκα σετ ελαστικών και σε ρυθμό κατατακτήριων δοκιμών. Εκεί είχαμε και τη μεγαλύτερη βελτίωση.

Καταφέραμε να κάνουμε έναν καλό χρόνο, που ήταν στα έξι δέκατα του δευτερολέπτου από τον καλύτερο της ημέρας και εντός της πρώτης δεκάδας. Αυτό μεταφράζεται σε μείωση της απόστασης που είχα από την κορυφή κατά το ήμισυ, πράγμα πολύ σημαντικό. Παράλληλα, θεωρώ πως κατάφερα να προσαρμόσω αρκετά το οδηγικό μου στιλ στις απαιτήσεις του νέου μονοθεσίου. Γενικά λοιπόν είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά που έγινε σε αυτό το διήμερο τεστ».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик