Ο Τότο Βολφ είναι η αλήθεια πως έχει σιγήσει τελευταία στην Formula 1.

Ο Τότο Βολφ είναι η αλήθεια πως έχει σιγήσει τελευταία στην Formula 1. λίγο το περσινό στραπάτσο της  Mercedes λίγο το ότι η χρονιά φέτος δεν έχει ξεκινήσει καλά. Λίγο αν θέλετε και ο κινητήρας που δεν τραβάει… ε δεν θέλει και πολύ.

Δεν κράτησε όμως πολύ η ησυχία από πλευράς Μερσέντες, καθώς ο Γερμανός τιμ μάνατζερ έσπασε την σιωπή του για να ξεσπάσει κατά των γραμμών της πίστας του Μονακό.

«Είναι εμφανές πως η θέση στην πίστα είναι το πιο ισχυρό σου όπλο στο Μονακό. Τα 5 δευτερόλεπτα που κινούνταν πιο αργά ο Αλόνσο είναι ρυθμός Formula 2, αλλά πρέπει να δούμε αν μπορεί να αλλάξει η χάραξη. Έχουμε ένα υπερθέαμα στο Μονακό, είναι μία φανταστική τοποθεσία. Είναι φοβερό το να είμαστε εδώ, αλλά μάλλον πρέπει να δούμε μήπως πρέπει να αλλάξει η πίστα. Τώρα μπορείς να κάνεις έναν γύρο 5 δευτερόλεπτα πιο αργά από αυτό που μπορείς και δεν σε προσπερνάει κανένας. Δεν ξέρω τι θα μπορούσαμε να κάνουμε, θα μπορούσαμε να απαλλαχθούμε από το σικέιν μετά το τούνελ. Μετά όμως η στροφή Ταμπάκ θα ήταν πολύ γρήγορη. Δεν έχω ιδέα όμως εγώ για το πώς πρέπει να γίνει», ανέφερε ο Αυστριακός μετά το πέσιμο της καρό σημαίας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ