Νέα διάσταση στην κόντρα του με τον πρόεδρο της FIA έδωσε ο Λιούις Χάμιλτον.

Ο Λιούις Χάμιλτον στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Μαϊάμι έδωσε νέα διάσταση στην κόντρα του με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού. Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 εμφανίστηκε με ό, τι κόσμημα είχε σπίτι του. Καθώς φορούσε 8 δαχτυλίδια, 4 κολιέ, 3 ρολόγια και τα σκουλαρίκια του.

Με αυτόν τον τόπο ο οδηγός της Mercedes έστειλε το μήνυμά του προς τον νέο πρόεδρο της FIA, Μοχάμεντ Μπεν Σουλαγέμ. Να θυμίσουμε πως υπάρχει οδηγία να μην φορούν κοσμήματα οι οδηγοί κατά τη διάρκεια των αγώνων της Formula 1. Όταν ρωτήθηκε για αυτό ο Χάμιλτον έδωσε την εξής απάντηση:

«Δε θα μπορούσα να φορέσω περισσότερα σήμερα. Νιώθω σα να κάνουμε ένα βήμα προς τα πίσω. Αν σκεφτείς τα βήματα που έχουμε κάνει ως σπορ και τους πιο σημαντικούς σκοπούς και τα πιο σημαντικά θέματα στα οποία πρέπει να επικεντρωνόμαστε. Νομίζω πως έχουμε πετύχει τόσα ως σπορ… τρέχουμε στο Μαϊάμι… κι ασχολούμαστε με ανούσια πράγματα. Είμαι στο σπορ 16 χρόνια και φοράω κοσμήματα και τα 16 χρόνια. Μέσα στο μονοθέσιο, έχω μόνο τα σκουλαρίκια μου, τα οποία δεν μπορώ καν να αφαιρέσω πια. Μοιάζει περιττό το να μπούμε σε αυτή τη διαμάχη. Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω και να συνεργαστώ με τον Μοχάμεντ. Είμαι εδώ ως σύμμαχος του σπορ, του Μοχάμεντ και της F1 και θεωρώ πως έχουμε σημαντικότερα πράγματα να ασχοληθούμε, να κάνουμε πράγματα με μεγαλύτερο αντίκτυπο και να επικεντρωθούμε σε αυτά».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ