Στην αντεπίθεση ο Σάφναουερ

Θυμάστε όλοι την γκάφα της Alpine που ανακοίνωσε τον Όσκαρ Πιάστρι, χωρίς όμως εκείνος να έχει δώσει ποτέ το πράσινο φως για κάτι τέτοιο.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Πιάστρι δήλωσε πως δεν ήταν καν ενήμερος πως είχαν συμφωνήσει. Και λόγω αυτής της τραγικής γκάφας η Alpine θα στερηθεί του χρόνου τις υπηρεσίες του.

Έτσι είναι όμως, οι βιασύνες…πληρώνονται!

«Κατανοώ πως δίχως τη συναίνεση μου, η Alpine F1 έχει βγάλει ανακοίνωση σήμερα το απόγευμα στην οποία αναφέρει πως θα οδηγώ για εκείνη την επόμενη χρονιά. Αυτό είναι λάθος και δεν έχω υπογράψει συμβόλαιο με την Alpine για το 2023. Δεν θα οδηγώ για την Alpine την επόμενη σεζόν», έγραψε ξεκάθαρα ο οδηγός από τη Μελβούρνη.

Πλέον η ομάδα περνάει στην αντεπίθεση, με αρκετό εκνευρισμό από τον διευθυντή της ομάδας, Ότμαρ Σάφναουερ.

«Περίμενα περισσότερη αφοσίωση από τον Πιάστρι», λέει χαρακτηριστικά ο διευθυντής της ομάδας του Ένστον,

“Θα έπρεπε να είναι στην ομάδα που τον πρόσεξε, που τον οδήγησε σε παγκόσμιους τίτλους και που πάνω απ’ όλα, του έδωσε πέρυσι την ευκαιρία να οδηγήσει μονοθέσιο F1 ώστε να είναι έτοιμος, ώστε να ξέρει τις πίστες.

Περίμενα περισσότερη αφοσίωση από αυτή που δείχνει. Ξεκίνησα στη Formula 1 το 1989 και δεν έχω δει κάτι ανάλογο. Δεν έχει να κάνει με το σπορ αλλά με την ακεραιότητα του ανθρώπου. Θα μπορούσε να συμβεί με παίκτη του χόκεϊ ή του ποδοσφαίρου, δεν έχει σημασία.

Όμως δεν κάνεις κάτι τέτοιο. Έχει υπογράψει ένα χαρτί, ένα έγγραφο που αναφέρει πως θα κάνει κάτι διαφορετικό από αυτό που λέει τώρα πως θα κάνει. Για μένα, βάσει του πως ανατράφηκα, δεν χρειάζεται να υπογράψω ένα χαρτί για να κάνω κάτι. Αν μου πεις “βοήθησέ με και εγώ θα σε βοηθήσω αύριο”,

δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω πίσω αν έχω δώσει το λόγο μου. Ποτέ».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ