Λάθη επί λαθών σε κάθε Grand Prix της Formula 1 για τον Σαρλ Λεκλέρ και τον Κάρλος Σάινθ. Αλλά ο Μπινότο...στον κόσμο του. 

Λάθη επί λαθών σε κάθε Grand Prix της Formula 1 για τον Σαρλ Λεκλέρ και τον Κάρλος Σάινθ. Αλλά ο Μπινότο…στον κόσμο του. 

Ο Ιταλός team manager της Scuderia μέχρι και χθες δεν παραδέχονταν πως το καράβι έμπαζε νερά. Μάλλον όμως τώρα που ο Φερστάπεν απέχει μια ανάσα από τον τίτλο ήρθε η ώρα να βγει μπροστά και να μιλήσει.

Έτσι, για αλλαγή…

«Δεν έφταιγε η στρατηγική που ηττηθήκαμε σήμερα. Για μία ακόμα φορά, μετά τα Grand Prix στην Ουγγαρία και το Βέλγιο, δεν ήμασταν αρκετά γρήγοροι στον αγώνα. Κι όταν δεν έχεις ένα αρκετά γρήγορο μονοθέσιο, γίνεται ακόμα δυσκολότερη η προσπάθεια να κερδίσεις αγώνες και να έχεις θετικά αποτελέσματα. Βασικό μας μέλημα μετά κι από αυτόν τον αγώνα, είναι να βρούμε γιατί υστερούμε σε ρυθμό, γιατί το μονοθέσιό μας δεν έχει την επιθυμητή ταχύτητα. Στους τελευταίους αγώνες δεν παίρνουμε τα μέγιστα από τις δυνατότητες του μονοθεσίου μας.

Αυτό ήταν το πρόβλημα μας σήμερα, όχι η στρατηγική. Φυσικά τα κάναμε μαντάρα στο πρώτο pit stop του Κάρλος (Σάινθ). Πήραμε την απόφαση την τελευταία στιγμή και οι μηχανικοί μας δεν ήταν έτοιμοι, πράγμα που του κόστισε πολλές θέσεις.

Έπειτα ήμασταν άτυχοι με τον Σαρλ (Λεκλέρ), αφού προέκυψε αυτοκίνητο ασφαλείας με το που είχε κάνει το δικό του pit stop, πράγμα που δεν έκανε τον αγώνα του ευκολότερο», σχολίασε ο Μπινότο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ