Το πρώτο όνομα για την αντικατάστασή του στην Aston Martin.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση στο τέλος του φετινού παγκόσμιου πρωταθλήματος της Formula 1.

Ο Γερμανός πιλότος, με την απόφασή του, αφήνει μια θέση κενή στην Aston Martin, η οποία θα πρέπει τώρα να βρει τον αντικαταστάτη του.

Στη βρετανική ομάδα έχουν ήδη αρχίσει από τώρα να σκέφτονται τις πιθανές λύσεις. Αν και είναι ακόμα νωρίς η καλύτερη λύση ακούει στο όνομα του Μικ Σουμάχερ.

Ο 23χρονος, γιος του θρυλικού Μίκαελ Σουμάχερ, αγωνίζεται φέτος με τη Haas. Ωστόσο, το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της σεζόν.

Μέντοράς του είναι ο Σεμπάστιαν Φέτελ και δεν αποκλείεται ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής να έχει ήδη μιλήσει για εκείνον στους αξιωματούχους της Aston Martin.

Ο Μικ Σουμάχερ είναι ακόμα μέλος της ακαδημίας της Ferrari, αλλά εκείνη δεν πρόκειται να του σταθεί εμπόδιο στην καριέρα του. Από την άλλη, δεν τον υπολογίζει για να τον εντάξει στις τάξεις της.

Από εκεί και πέρα, ο Όσκαρ Πιάστρι, ο Ντάνιελ Ρικιάρντο και ο Γκουάνιου Τσόου είναι επίσης ονόματα που εξετάζονται από τους Βρετανούς.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ