Δεν έχει περιθώρια για άλλα λάθη στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1.

Ο Μίκα Χάκινεν μίλησε για το φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1, εξηγώντας πως η Red Bull θα τιμωρεί κάθε λάθος της Ferrari.

Η διαφορά των δύο ομάδων, ύστερα από οκτώ αγώνες φέτος, είναι στους 80 βαθμούς. Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 στήνει την Scuderia στον… τοίχο, καθώς όπως τόνισε δεν έχει περιθώρια για άλλα λάθη.

Όπως έγραψε στο μπλογκ του: «Ο Σαρλ Λεκλέρ πρέπει να αναρωτιέται τι άλλο πρέπει να κάνει για να έχει καλή τύχη. Είναι στην pole position στους τελευταίους τέσσερις αγώνες και η τελευταία εμφάνισή του ήταν φανταστική.

Πήρε όλα όσα μπορούσε από το μονοθέσιο. Πιστεύω θα βλέπαμε μια πολύ καλή μάχη για τη νίκη, διότι ο Μαξ ήταν σίγουρο πως θα έκλεινε τη διαφορά από τον Σαρλ. Αλλά δεν είχαμε την ευκαιρία να δούμε τι θα συμβεί λόγω της αστοχίας του κινητήρα της Ferrari.

H Ferrari ξέρει πως οι τρεις τελευταίοι αγώνες ήταν πολύ κρίσιμοι, καθώς δύο προβλήματα κινητήρα και κακή στρατηγική κόστισαν νίκες στον Σαρλ στην Ισπανία, στο Μονακό και στο Μπακού.

Το να βλέπεις τα δύο σου μονοθέσια να εγκαταλείπουν είναι ένα θέμα, αλλά το να βλέπεις τη Red Bull να κάνει το 1-2 και να διευρύνει το προβάδισμα στα δύο πρωταθλήματα είναι καταστροφή.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τους λόγους εγκατάλειψης των μονοθεσίων των Haas και Alfa Romeo, που έχουν επίσης κινητήρες Ferrari.

Διότι εάν υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρόβλημα πρέπει να λυθεί άμεσα. Είμαστε μόνο τρεις αγώνες πριν από το μέσον της σεζόν και στη Ferrari πρέπει να λύσουν τα προβλήματά τους και να έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση με τη στρατηγική.

Η Red Bull θα τιμωρεί κάθε λάθος της Ferrari κι αυτό το είδαμε στο Μπακού».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι