O πρώην Διευθυντής αγώνων της Formula 1, Μάικλ Μάσι αποκάλυψε όλα όσα συνέβησαν μετά το φιάσκο του τελευταίου αγώνα της περσινής σεζόν

O πρώην Διευθυντής αγώνων της Formula 1, Μάικλ Μάσι αποκάλυψε όλα όσα συνέβησαν μετά το φιάσκο του τελευταίου αγώνα της περσινής σεζόν, ανάμεσα σε εκείνον και το εξοργισμένο κοινό του αθλήματος.

Ο Αυστραλός μίλησε για τις φοβίες που είχε για την ζωή του και τις απειλές που τον πυροβολούσαν ασταμάτητα από εκείνη την ημέρα μέχρι και σήμερα, δείχνοντας πόσο τυφλό μίσος μπορεί να κρύβει το πάθος των οπαδών της Formula.

«Υπήρχαν κάποιες πολύ “σκοτεινές” ημέρες. Δεχόμουν απειλές για τη ζωή μου, με απειλούσαν πως θα κυνηγήσουν εμένα και την οικογένειά μου.

Θυμάμαι ακόμα να περπατώ σε δρόμο του Λονδίνου 1-2 ημέρες μετά από το Άμπου Ντάμπι. Νόμιζα πως δεν θα υπήρχε πρόβλημα αλλά άρχισα να κοιτάζω πίσω μου. Με κοιτούσαν και αναρωτιόμουν αν θα μου επιτεθούν.

Δεχόμουν εκατοντάδες μηνύματα και ήταν σοκαριστικά. Ρατσιστικά, υβριδικά, άθλια, χρησιμοποιούσαν για μένα όποιο χαρακτηρισμό μπορεί να φανταστεί κανείς. Υπήρχαν και απειλές για τη ζωή μου. Και δεν σταματούσαν. Όχι μόνο στο Facebook, ακόμα και στο LinkedIn που υποτίθεται πως είναι μία πλατφόρμα αποκλειστικά για επαγγελματίες»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ