Η Σιγκαπούρη επιστρέφει στο καλεντάρι της Formula 1 και φέρνει ξανά στην επιφάνεια μια σκοτεινή ιστορία από το παρελθόν.

Η Σιγκαπούρη επιστρέφει στο καλεντάρι της Formula 1 και φέρνει ξανά στην επιφάνεια μια σκοτεινή ιστορία από το παρελθόν.

Στο σπορ όλα ήταν αγγελικά πλασμένα μέχρι να συμβεί το… απονενοημένο στην ασιατική χώρα εν έτει 2008. Το πρώτο νυχτερινό grand prix στην ιστορία της Formula 1 ήταν “γροθιά” στην αξιοπιστία.

Μεγάλος νικητής ήταν ο Φερνάντο Αλόνσο που αποθεώθηκε από όλους αλλά λίγο καιρό αργότερα αποδείχθηκε πως η επικράτηση δεν ήταν τίμια! Για να πάρει την καρό σημαία ο Ισπανός έπρεπε να συμβούν απίθανα πράγματα και αυτό έγινε!

Ο Αλόνσο εκκινούσε από την 15η θέση και δεν είχε δυνατό μονοθέσιο. Μόλις στον 12ο γύρο η Renault φωνάζει τον “Νάντο” για αλλαγή ελαστικών και δύο περάσματα αργότερα ο teammate του, Νέλσον Πικέ Τζούνιορ έριξε το μονοθέσιο στις μπάρες.

Το αυτοκίνητο ασφαλείας έκανε την εμφάνισή του και ο Αλόνσο με φρέσκα ελαστικά ανέβηκε στην κορυφή όταν όλοι μπήκαν στα πιτ για τη δική τους αλλαγή. Κάπως έτσι ανέλπιστα ήρθε η νίκη όμως οι έρευνες έριξαν φως σε μια στοιχειωμένη υπόθεση.

Όπως αποδείχθηκε το συμβάν ήταν σχεδιασμένο και η νίκη βαλτή. Όλοι ακολούθησαν τις εντολές του Φλάβιο Μπριατόρε, επικεφαλής τότε της γαλλικής ομάδας που είχε “στήσει” το grand prix.

Ως αποτέλεσμα είχε να αποβληθεί για αρκετά χρόνια από το σπορ όπως και αρκετοί συνεργάτες του. Η καριέρα του Αλόνσο μπορεί να μην επηρεάστηκε στο ελάχιστο όμως αυτή η νίκη κηλιδώθηκε μια για πάντα!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик