Η πρώτη σεζόν του Τζορτζ Ράσελ στην Mercedes δεν ήταν άσχημη! Ο Βρετανός πήρε την παρθενική του νίκη στη Formula 1 και έδειξε ότι είναι υπολογίσιμος αντίπαλος για όλους!

Η πρώτη σεζόν του Τζορτζ Ράσελ στην Mercedes δεν ήταν άσχημη! Ο Βρετανός πήρε την παρθενική του νίκη στη Formula 1 και έδειξε ότι είναι υπολογίσιμος αντίπαλος για όλους!

Η μετάβασή του σε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί ήταν το μεγάλο όνειρο και έγινε πραγματικότητα! Ο Ράσελ έχει να ανταγωνιστεί τον Λιούις Χάμιλτον και τους κορυφαίους των υπόλοιπων ομάδων, όμως δεν δείχνει δειλία ούτε φόβο!

Αντιθέτως η αυτοπεποίθησή του βρίσκεται στα ύψη, ξέροντας ότι έχει αυτό που χρειαζόταν για να παλέψει στα ίσα με όλους! Ο νεαρός Βρετανός μπαίνει με μεγαλύτερες προσδοκίες στο 2023 και δείχνει σίγουρος πως με ίδιο μονοθέσιο μπορεί να κερδίσει τον Χάμιλτον!

«Ποτέ δεν έχω αμφισβητήσει τον εαυτό μου. Πάντα πιστεύω σε εμένα. Όμως αν πιστέψω πως θα κερδίζω τον Χάμιλτον στο 95% της σεζόν, θα καταλήξω ιδιαίτερα απογοητευμένος. Έμαθα πως πρέπει να διαχειρίζομαι τους αγώνες μου όταν είναι τρομερά γρήγορος. Πρέπει να εξακολουθώ να πιστεύω στον εαυτό μου, διότι διατηρώ την πίστη πως αν έχω το κατάλληλο μονοθέσιο στα χέρια μου, με τα σωστά ελαστικά και το σωστό set-up,και που λειτουργεί όπως θέλω, τότε μπορώ να κερδίσω τον Λιούις και οποιονδήποτε άλλο στο grid. Πρέπει να έχω την πίστη αυτή»

«Κοιτάω ορισμένους αγώνες και βλέπω πως υπάρχουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες που θα μπορούσαν να έχουν αλλάξει αποτελέσματα. Στον Καναδά έχασα στις κατατακτήριες γιατί ο Λιούις είχε τα ελαστικά ακραίων καιρικών συνθηκών. Αν δεν είχα αλλάξει ελαστικά μάλλον θα ήμουν μπροστά του και στον αγώνα θα ανέβαινα στο βάθρο. Στην Αυστρία είχα επαφή με τον Σέρχιο Πέρεζ, αλλιώς θα ήμουν εγώ στο βάθρο αντί για εκείνον. Στο Σίλβερστον, ποιος ξέρει τι θα μπορούσε να γίνει. Ήταν ενδιαφέρον πως στο πρώτο μέρος της σεζόν κάποιες συγκυρίες ευνοούσαν εμένα, ενώ αντίθετα στο μέσον της σεζόν εκείνον. Με κάποιο τρόπο η κατάσταση εξισορροπήθηκε. Μερικές φορές σκέφτομαι όσα έχουν γίνει και προσπαθώ να μάθω περισσότερα και να βελτιωθώ. Γι’ αυτό χαίρομαι τόσο πολύ που έχω τον Λιούις για teammate μου, νιώθω πως είμαι σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο, αλλά εκείνος συνεχίζει να με πιέζει να γίνομαι πιο γρήγορος», πρόσθεσε ο Βρετανός.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν