Μπορεί το πέρασμα του από την Alpine να ήταν επεισοδιακό, στην Alfa Romeo όμως ο Κινέζος πιλότος έχει βρει το λιμάνι του

Μπορεί το πέρασμα του από την Alpine να ήταν επεισοδιακό, στην Alfa Romeo όμως ο Κινέζος πιλότος έχει βρει το λιμάνι του. Αυτός είναι ο λόγος που εμφανίζεται βελτιωμένος τελευταία και δείχνει να απολαμβάνει τις κούρσες.

Αυτός είναι και ο λόγος που η ομάδα του αποφάσισε να τον κρατήσει και για το 2023.

Ο Ζου σψολίασε την επέκταση της συνεργασίας του με την Alfa Romeo:

«Είμαι χαρούμενος και ευγνώμων στην Alfa Romeo ORLEN F1 για την ευκαιρία να είμαι μέλος της ομάδας και την επόμενη χρονιά. Το να φτάσω στη Formula 1 ήταν ένα όνειρό μου που έγινε πραγματικότητα και το συναίσθημα να αγωνίζομαι πρώτη φορά σε αγώνα θα μείνει για πάντα μαζί μου.

Η ομάδα είναι τρομερά υποστηρικτική, με καλωσόρισαν από την πρώτη στιγμή και με βοήθησαν να προσαρμοστώ στο πιο πολύπλοκο σπορ στον κόσμο.

Υπάρχουν πολλά περισσότερα που θέλω να πετύχω στο σπορ με την ομάδα αυτή και η σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει από την αρχή της σεζόν είναι το πρώτο βήμα για το σημείο που θέλουμε να είμαστε την επόμενη χρονιά.

Υπάρχουν πολλά ακόμα να μάθω, μπορώ να εξελιχθώ και είμαι αισιόδοξος για τη δουλειά μας. Ανυπομονώ για το επόμενο κεφάλαιο στο ταξίδι μας».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν